Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti cu ceai verde

de Sunt Fericita la 2019-07-30
Cum sa slabesti cu ceai verde
Ceaiul verde este recomandat in diverse moduri de consum pentru o serie de afectiuni, datorita beneficiilor multiple pentru sanatatea organismului. Un consum regulat de ceai verde, dar mai ales un consum pe termen lung, ajuta la intarirea sistemului imunitar, detoxifica si regleaza organismul si te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.


Afla cum poti sa slabesti cu ajutorul ceaiului verde


 
Ceaiul verde este considerat un adjuvant natural, care imbunatateste circulatia sanguina È™i te ajuta sa iti recapeti energia dupa o zi aglomerata, datorita cafeinei, dar si a altor ingrediente printre care acidul L-teanina, pe care le are in compozitie. 

 
Ceaiul verde pentru slabit se gaseste in mai multe variate, toate fiind de ajutor in curele de slabire. Poti consuma ceai verde capsule, plicuri sau tincturi deoarece toate au o concentratie mare de substanta activa. Ceaiul provine din planta Cammellia sinensis, frunzele nu au fost deloc fermentate si au un continut ridicat de antioxidanti benefici, printre care: polifenoli, catechine si mai multe tipuri de flavonoizi.
 
Ceaiul verde se recomandata in curele de slabire deoarece stimuleaza cresterea ratei metabolice si accelereaza pierderea kilogramelor nedorite. Ingredientul din compozitia ceaiului verde, Catechine, ajuta la arderea rapida a caloriilor si grasimilor.
 
O cura de slabire cu ceai verde te ajuta sa pierzi pana la trei kilograme pe saptamana, fara sa faci prea mari eforturi. Bineinteles ca alimentatia joaca un rol extrem de important, iar miscarea este esentiala pentru accelerarea procesului de ardere al caloriilor. 
In dieta de slabit cu ceai verde este recomandat consumul zilnic de ceai, 3 sau 4 cani pe zi dupa cum urmeaza:

 
  • Dimineata - inainte cu 30 de minute de micul dejun:
  • La pranz - Inainte cu 30 de minute de pranz. Drept gustare mai poti consuma inca o cana de ceai verde la cateva ore dupa pranz:
  • Seara - inainte de masa, dar nu mai tarziu de ora 20:00, o cana de ceai verde. Ceaiul verde nu este indicat seara tarziu deoarece din cauza cafeinei din compozitie, iti poate tulbura somnul.
 
Daca este consumat inainte de masa, ceaiul verde iti ofera senzatia de satietate si te va face sa mananci mai putin, atat cat organismul are nevoie. 
 
Pentru a nu te plictisi de acelasi gust in fiecare zi, poti adauga si alte ingrediente in ceaiul verde, iar recomandarea specialistilor este ghimbirul, lamaia, menta, scortisoara.

 
Efectul consumului de ceai verde este mult mai vizibil impreuna cu un regim de viata echilibrat format din fructe si legume proaspete, dar si prin consumul zilnic de lichide, 2 litri pe zi si miscare timp de 30 de minute in fiecare zi.

Sursa foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0