Ingrediente pentru supa de linte:
- 300 g linte rosie;
- 150 g ceapa;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 4-5 catei de usturoi;
- o legatura de patrunjel;
- ulei de masline;
- sare, piper.
Cum se prepara supa de linte?
Lintea se fierbe in apa cu sare. Cand incepe apa sa clocoteasca se adauga morcovul dat pe razatoare si radacina de patrunjel taiata cubulete. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute.
Intre timp, caleste la foc mic ceapa si usturoiul tocate marunt in 3 linguri de ulei de masline. Se adauga apoi in supa de linte si se potriveste de sare si piper.
Supa de linte se serveste cu patrunjel tocat si presarat deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
