Ingrediente pentru supa de linte:
- 300 g linte rosie;
- 150 g ceapa;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de patrunjel;
- 4-5 catei de usturoi;
- o legatura de patrunjel;
- ulei de masline;
- sare, piper.
Cum se prepara supa de linte?
Lintea se fierbe in apa cu sare. Cand incepe apa sa clocoteasca se adauga morcovul dat pe razatoare si radacina de patrunjel taiata cubulete. Se lasa la fiert aproximativ 30 de minute.
Intre timp, caleste la foc mic ceapa si usturoiul tocate marunt in 3 linguri de ulei de masline. Se adauga apoi in supa de linte si se potriveste de sare si piper.
Supa de linte se serveste cu patrunjel tocat si presarat deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.47
din 5
- 18 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!