Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce omul modern are, totusi, nevoie de permis de conducere?

de Sunt Fericita la 2021-08-09
De ce omul modern are, totusi, nevoie de permis de conducere?
Toata lumea in jurul tau are permis de conducere, dar, tu inca nu ai curajul sau motivatia pentru a-l obtine? Trebuie sa stii ca multe persoane sunt in aceeasi situatie cu tine. Unele persoane nu aplica pentru permisul de conducere pentru ca sunt obisnuite sa circule cu mijloacele de transport in comun sau cu taxiul. Altele se bazeaza pe alti soferi din familie si considera ca nu le e necesar sau se tem, pur si simplu. Insa, in lumea moderna, un permis de conducere este esential. Afla de ce!


Independenta si confort
 
In primul rand, un permis de conducere si o masina personala iti ofera independenta. Nimeni nu poate afirma ca este placut sa circuli cu un mijloc de transport in comun, care, de cele mai multe ori, este aglomerat, nu are aer conditionat functional si se misca lent. Este mult mai confortabil sa conduci singura catre destinatie, in conditiile pe care ti le doresti. Confortul fizic iti va asigura si o stare psihica mai buna, ceea ce este foarte important intr-o lume in care totul a devenit o sursa de stres. Mijloacele de transport in comun pot agrava stresul, mai ales, atunci cand nu functioneaza corespunzator, au intarzieri sau sunt aglomerate. 
 
Mobilitate 
 
Omul modern are un program incarcat si trebuie sa ajunga rapid in diverse locuri. Poate fi nevoie sa schimbi mai multe mijloace de transport in comun, ca sa ajungi intr-un loc. In plus, mijloacele de transport in comun au program diferit, deci, trebuie sa astepti dupa fiecare. In schimb, datorita masinii personale, ai mai multa mobilitate. Practic, atunci cand esti propriul tau sofer, poti ajunge mai usor la destinatie. De asemenea, nu va mai fi nevoie nici sa mergi pe jos din statie pana in locul de interes. 
 
Economisesti timp 
 
Am amintit, deja, ca mijloacele de transport în comun pot avea intarzieri si ca, uneori, este nevoie de schimbarea acestora de mai multe ori, pentru a ajunge la destinatie. Acest lucru fura extrem de mult timp. Uneori, din cauza faptului ca un autobuz sau un tramvai este prea aglomerat, nu mai ai loc sa urci si trebuie sa il astepti pe urmatorul. Probabil, nu de putine ori ai intarziat din cauza mijloacelor de transport in comun si a trebuit sa te scuzi in fata sefului sau profesorului de la facultate. Daca ai permis de conducere si masina personala, salvezi foarte mult timp si te poti concetra pe activitatile importante ale zilei. 
 
Faci economie de bani
 
Multe persoane aleg sa rezolve problema timpului, confortului si mobilitatii, apeland la taxi. Un taxi este mult mai confortabil si te duce rapid oriunde trebuie sa ajungi. Cu toate acestea, costurile sunt mari dupa o luna in care ai circulat doar cu taxiul. Este mult mai economic sa platesti combustibilul pentru masina, decat serviciile de taximetrie. 
 
Oportunitati
 
Sa nu uitam de faptul ca permisul de conducere este o cerinta obligatorie pentru multe joburi, in zilele de astazi. Prin urmare, vei avea mult mai multe optiuni de joburi din care sa alegi, daca detii permis de conducere. In plus, multe dintre firmele care au aceasta cerinta asigura si masina de serviciu. 
 
Situatii de urgenta
 
Situatiile de urgenta sunt imprevizibile. Uneori, se ivesc lucruri care trebuie rezolvate imediat, iar masina personala este cea mai rapida solutie. Chiar daca nu ai o masina personala, se poate intampla ca o persoana din familie sau din cercul de prieteni sa nu poata conduce la un moment dat, intr-o situatie de urgenta. Atunci, permisul tau de conducere este salvarea. 
 
Asadar, omul modern are cu siguranta nevoie de permis de conducere pentru a trai linistit si pentru a-si putea indeplini cu succes activitatile zilnice. Aplica pentru permisul de conducere cat mai curand si nu uita de fisa medicala pentru obtinerea permisului auto.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mobilitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre confort

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre timp

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0