Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu salata de rosii te ajuta sa slabesti rapid

de Sunt Fericita la 2020-04-16
Dieta cu salata de rosii te ajuta sa slabesti rapid
Daca vrei sa scapi rapid de cateva kilograme in plus, iti recomandam dieta cu salata de rosii. Iti va fi un real sprijin!


Vei slabi cinci kilograme, intr-o singura saptamana cu dieta cu salata de rosii.
 
Rosiile sunt o sursa excelenta de vitamine A, si C, are un continut bogat de apa, fapt pentru care sunt benefice pentru organism.
 
Conform specialistilor, doar 100 de grame de rosii ofera organismului o jumatate din necesarul de vitamine A si C, care maresc rezistenta organismului in fata infectiilor, vitamine din complexul B, foarte bune pentru intarirea sistemului imunitar, si vitamina E, care limiteaza depunerea colesterolului pe vasele sangvine.
 
Incearca dieta cu rosii, pentru ca este usor de tinut. Spre exemplu, in prima zi poti sa consumi, la micul dejun, un ou fiert tare, o felie de branza degresata, o felie de paine integrala ori neagra, un pahar cu suc de rosii si o cafea neindulcita.
 
La pranz poti sa mananci 20 de grame de paste, o salata din trei rosii, ceapa verde, patrunjel si ulei de masline, ori iaurt degresat, iar seara un bol cu supa de rosii si 100 de grame de piept de pui la gratar.
 
In cea de-a doua zi poti sa mananci o felie de branza degresata, o rosie, doua felii de paine neagra sau integrala, ceai indulcit, supa de rosii, la pranz si peste, iar la cina salata de legume din trei rosii, doi castraveti, ceapa verde, salata verde, putin ulei de masline, suc proaspat de lamaie si un fruct la alegere.
 
De asemenea, in timpul acestei diete este musai sa consumi cel putin doi litri de apa pe zi si sa faci miscare. Daca nu-ti place sa alergi, mergi alert timp de 30 de minute, iar in timp rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Avand in vedere ca suntem in izolare la domiciliu, poti incerca noi exercitii in confortul propriului domiciliu!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre kilograme

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0