Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dupa 100 de ani, are loc o nunta regala in Rusia

de Sunt Fericita la 2021-09-30
Dupa 100 de ani, are loc o nunta regala in Rusia
Dupa o pauza de un secol, Rusia va fi din nou gazda unei nunti regale. Mai exact, un urmas al regelui Nicolae al II-lea isi leaga destinul cu o italianca in Sankt Petersburg.


Marele Duce George Mihailovici Romanov se va casatori vineri cu logodnica lui, italianca Victoria Romanova Bettarini, la Catedrala Sfantul Isaac din Sankt Petersburg, in cadrul unei ceremonii religioase impresionante, la care vor participa numeroase persoane, inclusiv cateva sute de invitati din strainatate.
 
Ultimul tar al Rusiei, Nicolae al II-lea, sotia acestuia si cei cinci copii ai lor au fost ucisi in iulie 1918 de un pluton de executie format din revolutionari intr-o pivnita din casa unui comerciant din Ekaterinburg, un oras aflat la o distanta de 1.450 de kilometri est in raport cu Moscova.
 
"Acesta a fost primul loc din Rusia pe care l-am vizitat atunci cand ne-am intors in tara", a declarat George Mihailovici Romanov, in varsta de 40 de ani, pentru site-ul Fontanka.ru, referindu-se la catedrala din Sankt Petersburg in care va avea loc aceasta nunta. "Este un loc foarte apropiat de familia noastra", a adaugat el.
 
George Mihailovici s-a nascut in Spania, iar parintii lui sunt Marea Ducesa Maria Vladimirovna a Rusiei - autoproclamata mostenitoare a tronului imperial al Rusiei - si Marele Duce Mihail Pavlovici al Rusiei. Viitorul mire a locuit cea mai mare parte a vietii sale in Spania si Franta.
 
Unul dintre strabunicii lui, Marele Duce Kiril Vladimirovici, a reusit sa scape de violentele comise de bolsevici in timpul Revolutiei din 1917 si a ajuns in Finlanda. Ulterior, el si familia lui s-au mutat in vestul Europei.
 
George Mihailogici Romanov a vizitat Rusia pentru prima data in 1992. El locuieste in prezent la Moscova, unde lucreaza la mai multe proiecte de caritate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rusia

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 100 de ani

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0