Pentru ca alimentatia din timpul postului ne determina sa renuntam la numeroase alimente, suntem tentati sa mancam mult si nesanatos, ceea ce ne va dezechilibra functiile vitale ale corpului.
"Nu este bine sa mancam toate produsele din magazine ce au atasata eticheta 'de post'. De exemplu, eu nu recomand produsele de soia semipreparate, pentru ca nu sunt sanatoase. Si trebuie sa uitati de dulciurile acelea de post", sustine nutritionista Mihaela Bilic.
In aceste saptamani, dedicate curatirii organismului, Mihaela Bilic recomanda consumul mancarilor din legume, salatelor, legumelor fierte la aburi, puse la cuptor cu ierburi aromate sau pe gratar.
Expertul in alimentatie ne sfatuieste sa evitam mancarurile gata preparate, la borcan sau la conserva, de legumele in ulei, de fulgii de fasole sau de cartofi.
De asemenea, nu sunt sanatoase nici crochetele sau buletele de legume semipreparate. Metoda ideala de gatit este cea care necesita cat mai putine procese termice si cat mai multe alimente proaspete. Ar fi indicat ca pentru fiecare masa sa gatim doar ceea ce mancam atunci.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
