1 pulpa de vitel
2 linguri ulei
200 g mazare
marar
lamaie
Preparare:
Lasi peste noapte pulpa de vitel la macerat intr-un castron, cu sare, ulei, apa si ce condimente mai doresti. A doua zi o tai marunt si o frigi usor cu 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon. Pui mazarea la fiert pana scade si la final presari mararul tocat. Friptura de vitel se serveste cu garnitura de mazare si salata verde; daca doresti, poti picura deasupra sucul de la o felie de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
