1 pulpa de vitel
2 linguri ulei
200 g mazare
marar
lamaie
Preparare:
Lasi peste noapte pulpa de vitel la macerat intr-un castron, cu sare, ulei, apa si ce condimente mai doresti. A doua zi o tai marunt si o frigi usor cu 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon. Pui mazarea la fiert pana scade si la final presari mararul tocat. Friptura de vitel se serveste cu garnitura de mazare si salata verde; daca doresti, poti picura deasupra sucul de la o felie de lamaie.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
