Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: De ce te-as ierta?

de Madalina Alexe la 2014-04-28
Gandurile unei femei mature: De ce te-as ierta?
Nu m-ai placut niciodata. Nu ai vrut sa fii in apropierea mea, nu mi-ai adresat multa vreme niciun cuvant si m-ai privit mereu de sus. Nu mi-ai raspuns zambetelor decat cu un rictus si ai considerat fatis ca nu pot face parte din lumea ta, ca nu corespund, ca nu voi corespunde niciodata. Mi-ai scos toate defectele la suprafata si acestea au impuns pielea si s-au transformat in bube dureroase. Care nu s-au vindecat decat dupa despartirea purificatoare.


Viata nu ne-a dus pe alte drumuri si ne forteaza sa stam impreuna. Nu mereu. Din cand in cand. Dar, si pentru mine, si pentru tine, este un chin. Apropierea ne face aricioase, ne creeaza riduri si fire de par zbarlite. Ne sugem una alteia energia si stiu ca si tu abia astepi sa se termine calvarul, sa dormi linistita, sa nu mai trebuiasca sa te controlezi in preajma mea.
Sa stii ca am incercat. Cred ca sunt un om bun si mi-ar fi placut, odata ca niciodata, sa vezi asta si sa reusim sa trecem de primul nivel. Din pacate, ai fost opaca la lumina mea si aceasta s-a stins. Pe a ta nu am vazut-o niciodata si, uite asa, stam cufundate intr-un infern propriu care pe mine ma roade la fiecare intalnire.
Incerc sa ma pregatesc si sa-mi iau haine frumoase. Dar ai darul de a ma face sa le vad pe toate oribile, nepotrivite si mai mici. Ma strange totul cand te vad. Desi nu mi-e foame, nu mi-e sete. E ca si cum m-as pune un pic pe stop pana trece urgia. Ea trece, dar imi ia ceva pana imi revin. Si cred ca sunt singura in lupta asta cu nimicul, caci nu pot sa-mi gasesc aliati. Nici nu vreau si nici nu cred ca este corect. Fata de tine, caci fata de mine ar fi.
Si nu te iert. Pentru ca ma simt insignifianta, oribila si rea cand sunt cu tine. Pentru ca mi-e dor sa glumesc si sa rad, dar nu pot s-o fac atunci cand te vad. Pentru ca simt ca ma sufoc in preajma ta si as vrea sa fug la mii de kilometri departare. Intr-o padure adanca unde sa ma pot aduna, sa urlu si sa las iar energia sa creasca. Sa fiu eu insami.
Nu cer, nu astept, dar nici nu mai dau, nu mai propun. Lupta va continua sunt sigura, fara castigator. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iertare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre viata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lumina

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0