Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ghiveci de manzat

Ghiveci de manzat
Ghiveci de manzat

Ghiveciul cuprinde, de fapt, numeroase retete destul de diferite intre ele, cu gusturi, arome si proprietati nutritive variate. Singura "regula" (daca scoatem din calcul ghiveciul de post) este amestecul dintre carne si mai multe legume. Ce calitati specifice are ghiveciul de manzat pe care vi-l propun? Este o reteta viguroasa, aromata, dar si sanatoasa, recomandata fara restrictii norocoaselor/norocosilor care nu au predispozitiespre ingrasare, si in cantitati ceva mai reduse celor cu arderi mai potolite, mocnite sau chiar lenese. Acest ghiveci va ofera ocombinatie armonioasa intre proteinele de buna calitate din muschiul de manzat si carbohidratii complecsi, lenti, struniti de fibre, din componentele vegetale. Cat despre grasimi, acestea sunt putine (vin doar din cantitatea mica de ulei, carnea fiind macra). Ingrediente: kg muschi de manzat (bine curatat de pielite), un ardei verde (din acela nepasator de propria-i silueta), un morcov mediu, o ceapa rosie mai mare, o conopida mai mica, 2 foi de varza, 100 g fasole verde (congelata), o gutuie, 2 linguri de ulei (ideal extravirgin de floarea-soarelui), busuioc (uscat), marar si patrunjel verzi, sare, apa. Vi se pare ceva in plus? Lipseste ceva? Sa vedem: pe gutuie am chemat-o eu. N-a vrut sa vina, asa ca a trebuit s-o rapesc. Aveti incredere: a meritat! Pe cartofi, in schimb, am fost nevoit sa-i gonesc. Umflati de suparare, mi-au zis ca fara ei nu exista ghiveci adevarat si ca-i voi regreta amarnic. Le-am explicat ca n-am nimic personal cu ei, ca sunt savurosi, dar, din pacate, nu fac o echipa prea buna cu carnea (sub aspect strict nutritional, fireste). Modul de preparare il stiti, este clasic, de data asta nu vi-l mai descriu. Doar cateva sfaturi (asa, ca sa fiu eu sigur ca veti obtine ceva nu doar bun, ci absolut delicios): cuburile de carne taiati-le mai mici (o fi el manzat, boboc adica, dar tot vita e pana la urma...), condimentele (inclusiv busuiocul uscat) adaugati-le la final. Fierbeti ghiveciul inabusit, la cuptor, sa-si pastreze bine aromele. Gutuia, bineinteles, trebuie si curatata. Pofta buna! Sursa: Manager.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator Gramatica


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de gramatica Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1  Comprima...

Oferta Speciala
valabila 48h



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ghiveci

Spune-ne opinia ta despre "Ghiveci de manzat"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 9 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Ghiveci de manzat"

hvorfor hedder det halvfems @ 05-Iul-2011
"I think you should use more illustrations on your blog, looking past that, it's useful. Cheers."
חדרי שינה @ 20-Iun-2011
"היי, רציתי להמליץ לכם על אתר המכיל סלונים ועוד.."
commercial office insurance @ 20-Iun-2011
"My companion and I really enjoyed browsing through your weblog post, im only itching to know do you trades articles? We are frequently seeking good people to make trades with and merely thought I would see"
Wanetta Jennie @ 20-Iun-2011
"My spouse and i obviously need to think far more in that course and see what i can do regarding it."
FreebieJeebies @ 20-Iun-2011
"so much fantastic info on here, : D."

Cele mai citite articole

Dieta cu nuci este relativa noua pentru ca nu e cunoscuta in tara noastra, insa poti incerca acum ...
Programul mult prea incarcat si dorinta de a duce toate lucrurile la bun sfarsit ne aduce in ...
Trezitul de dimineata pare a fi cea mai grea misiune pentru multi dintr noi. Cu totii ne dorim sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sigur bunica stia ce-s alea oregano si chimen :
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0