Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hainele te pot imbolnavi

Hainele te pot imbolnavi
De la blugii skinny la lenjeria modelatoare si puloverul care iti da mancarimi de piele, unele articole vestimentare nu sunt numai incomode, ci pur si simplu nesanatoase. Afla ceea ce industria fashion nu iti spune.


Este adevarat, hainele potrivite te pot face sa te simti bine in legatura cu propria persoana, dar cele nepotrivite te imbolnavesc si te fac sa te simti rau. Iata cum:
Blugii skinny, pantalonii stramti si problemele digestive
Hainele stramte care imping in abdomen, de la blugi la curele si lenjerii modelatoare, dau probleme, mai ales daca persoana in cauza mananca prea mult. Presiunea asupra stomacului, cunoscuta ca presiune intragastrica sau intraabdominala poate declansa refluxul de acid, impingand acidul din stomac inapoi spre esofag, ducand la arsuri.
Refluxul de acid este o afectiune des intalnita, specialistii spunand ca 37% din cei cu varste intre 20 si 30 de ani sufera din cauza ei. Chiar si cineva care nu este predispus la reflux de acid poate sa dobandeasca afectiunea daca se imbraca in haine foarte stranse pe o perioada de peste doua saptamani. 
Daca trebuie neaparat sa porti lenjerie modelatoare sub o rochie de seara, de exemplu, ai grija sa mananci mai putin si fara grasimi. Daca se poate, elibereaza-ti corpul de stransoare dupa ce mananci.
Lenjeria si ciorapii modelatori si durerea
Create pentru a aplatiza burtica si zonele mai proeminente, aceste articole vin la pachet si cu dezavantaje. Pot duce la aparitia meralgiei parestetice, o afectiune caracterizata prin amorteli, furnicaturi sau dureri de-a lungul coapsei inferioare.
Cravatele prea stranse, camasile cu guler ingust si proasta circulatie a sangelui
Barbatii au si ei probleme cu hainele prea stramte. Daca isi strang prea tare cravata in jurul gatului, acesta nu va mai fi irigat corespunzator, ceea ce duce la modificari modeste ale reactivitatii cerebrovasculare care este asociata abilitatii de dilatare a arterelor din creier. In traducere, creste riscul unui atac cerebral, amplificand predispozitia creata de alti factori.
Materiale iritante si reactii alergice
Materialele care contin lana pot duce la reactii alergice. Materialele sintetice, precum acrilicele, nailonul si polistirenul sunt facute din termoplastice si emana deci molecule plastice cand sunt incalzite. Daca usuci hainele la uscator, contribui la eliminarea acestor chimicale in casa ta si in mediu. Si calduyra corporala ajuta la eliberarea chimicalelor, plus ca acestea sunt absorbite de piele sau inhalate prin vaporii din aer.
Hainele care nu se calca (non-iron) au plastic si formaldehida. 
Incearca sa te orientezi mai mult spre haine facute din fibre naturale, cum ar fi canepa, bambusul, bumbacul organic, lana, matasea si inul.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chimicale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre blugi skinny

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0