Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti - alimente care accelereaza metabolismul

de Camelia Diaconu la 2018-10-12
Cum sa slabesti  - alimente care accelereaza metabolismul
Un stil de viata dezechilibrat care are in prim plan o dieta nepotrivita si lipsa odihnei nu face altceva decat sa ne afecteze silueta, acumuland cateva kilograme in plus foarte usor. Motivul pentru care nu mai slabim atat de usor este alimentatie. Asa ca, iti prezentam cateva alimente care iti accelereaza metabolismul sa slabeasca!


Nu este deloc usor sa tii frau dorintelor culinare avand in vedere tentatiile pe care le avem in fiecare zi in fata. Dulciurile, dar si preparatele culinare procesate nu sunt deloc indicate pentru sanatatea organismului, dar nici pentru silueta. Asadar, iata ce alimente poti consuma pentru a te asigura ca accelerezi metabolismul sa slabeasca!
 

Alimente care te ajuta sa slabesti

Avocado. Este alimentul bogat in vitamina si acizi grasi, iar cel mai important este faptul ca diminueaza colesterolul negativ. Avocado este gustarea perfecta pe care o poti avea ori de cate oi simti nevoia sa mananci ceva, pentru ca nu iti afecteaza in niciun fel silueta. 
 
Cicolata neagra. Cine ar fi crezut ca ciocolata ne ajuta de fapt sa salabim? Ei bine, daca o alegerem pe cea potrivita, ciocolata chiar poate accelera metabolismul sa slabeasca. Este bogata in minerale, vitamine, dar si antioxidanti si are capacitatea de a ajuta sistemul circulator.
 
Ghimbir. Nu mai are de mult nevoie de prezentari in ceea ce priveste slabitul. Ghimbirul este ideal pentru curele de slabire deoarece contine numeroase vitamine de care corpul are nevoie, intareste imunitatea si nu in ultimul rand, iti ofera doza de energie de care ai nevoie pentru o zi intreaga.
 
Broccoli. Leguma care poate fi consumata la orice fel principal, broccoli este o sursa bogata in fibre si proteine si mai ales saraca in calorii. Contine vitaminele de care corpul nostru are nevoie pentru a functiona normal si nu in ultimul rand accelereaza metabolismul pentru a te ajuta sa slabesti mai usor.
 
Scortisoara. Condimentul este recomandat pentru consum pentru scaderea colesterolului rau din sange, dar si datorita faptului ca are capacitatea de a stimula metabolismul. Este un condiment oriental, cu o aroma bogata care poate fi adaugata in orice preparat dulce. 
 
Ulei de masline. Vorbim aici despre uleiul care nu a fost initial prelucrat termic, adica de uleiul de masline folosit in salate. Contine antioxidanti care te ajuta sa previi imbatranirea prematura a pielii, dar si sa iti micsorezi nivelul de colesterol din sange. 
 
Ceai verde. Numeroase diete de slabit au la baza consumul de ceai verde. Este un antioxidant puternic, care lupta cu semnele imbatranirii, dar si cu kilogramele in plus. Stimuleaza arderea grasimilor si nu in ultimul rand iti ofera un plus de energie.
 
Telina. Ca si restul ingredientelor, si telina este leguma care lupta activ pentru reducerea nivelului de colesterol, accelerand metabolismul pentru slabit. Este leguma saraca in calorii, insa gustul ei este extrem de aromat pentru orice preparat. Telina nu ingrasa asa ca o pot consuma atat in salate, cat si la cuptor, garnitura pentru friptura sau chiar in supa.

Afla aici si cum poti slabi cu ajutorul consumului de ananas!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0