Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii septembrie 2017 (I): vezi ce schimbari te asteapta din toamna!

de Viorica Ghinea la 2017-08-24
Horoscopul lunii septembrie 2017 (I): vezi ce schimbari te asteapta din toamna!
Astrele ne-au pregatit inca din prima luna a toamnei mai multe evenimente principale, asa ca toate zodiile trebuie sa se astepte la provocari pe mai multe planuri. Citeste in continuare horoscopul lunii septembrie 2017 si afla de ce surprize vei avea parte!


Horoscopul lunii septembrie 2017: primele sase zodii


Afla de mai jos ce le asteapta pe primele sase zodii in luna septembrie 2017! Daca nu esti nascuta in unul dintre aceste semne astrologice, citeste predictiile pentru zodia ta in urmatorul articol despre horoscopul lunii septembrie 2017.

Berbec

Cariera va ocupa un loc important in viata ta in prima luna a toamnei. Mediul de la locul de munca va fi unul armonios, astfel ca te va inspira sa dezvolti proiecte noi si interesante. Gratie ideilor pe care le vei avea in aceasta perioada, vei reusi sa progresezi pe plan profesional. Daca esti in cautarea unui loc de munca nou ori vrei sa pui bazele unei afaceri, acum este momentul potrivit sa treci la actiune.

Luna septembrie pare sa fie o  perioada buna si pentru domeniul financiar. Planetele Venus si Jupiter iti vor aduce noroc la bani, asa ca nu vei avea de ce sa te plangi la inceput de toamna. Parteneriatele si contactele sociale pe care le faci acum iti vor creste prosperitatea.

Nu stai deloc rau nici la capitolul amoros. Carisma de care dai dovada te ajuta sa faci victime la fiecare pas. Nativii implicati in relatii vor trece la urmatorul nivel si se vor bucura de o perioada frumoasa alaturi de partenerul lor. Nici cei singuri nu au de ce sa se planga, fiindca vor avea ocazia sa cunoasca multe persoane de sex opus interesante.

Vei sta bine cu sanatatea pana pe 22 septembrie, dupa aceea vei trece printr-o perioada mai stresanta care te va afecta pe plan emotional.

Taur

Nu se vor petrece prea multe schimbari in sfera profesionala in prima luna a toamnei, asa ca va trebui sa mai ai putina rabdare in acest sens. Daca te gandeai sa pui bazele unui proiect nou, o poti face, insa nu te astepta ca rezultatele sa se observe imediat. Cel mai bine este sa te relaxezi si sa lasi totul sa decurga de la sine.

Vei castiga bani din diferite tipuri de activitati, asa ca se poate spune ca luna septembrie chiar este una buna din acest punct de vedere. Totusi, ai grija si la cheltuielile  pe care le vei face in aceasta perioada, pentru ca esti tentata sa cumperi multe lucruri atunci cand iesi cu familia ori cu prietenii.

Planeta Pluto iti va asigura o viata sentimentala interesanta in septembrie 2017. Nu numai ca vei cunoaste persoane de sex opus noi, dar vei lua si o decizie amoroasa care iti va aduce rezultate bune pe termen lung. Planetele te pot influenta sa refaci o legatura sentimentala mai veche.

Daca ai avut probleme de sanatate recent, horoscopul lunii septembrie 2017 anunta vesti bune la acest capitol. Nu uita de importanta sportului si a unei diete echilibrate.

Gemeni

Domeniul profesional va decurge normal in prima luna a toamnei, asa ca nu ar trebui sa te astepti la prea multe schimbari ce tin de cariera ta. Nu iti pierde rabdarea, ci asteapta ca norii sa paraseasca semnul tau zodiacal.

Pe plan financiar, Gemenii nu stau deloc rau, insa astrele nu le recomanda sa faca investitii riscante in aceasta perioada. Daca ai datorii, ai grija sa le inapoiezi pana la mijlocul lunii septembrie, altfel se vor complica lucrurile.

Horoscopul lunii septembrie 2017 se anunta favorabil pe plan sentimental. Vei avea multe oportunitati in sectorul amoros, astfel ca vei avea de unde sa alegi o persoana potrivita pentru sufletul tau. Magnetismul personal atinge cote inalte, asa ca vei atrage multe persoane de sex opus, dar rezultatele vor depinde mult de atitudinea pe care o vei avea.

Vei reusi sa iti imbunatatesti starea de sanatate daca te odihnesti mai mult decat ai facut-o pana acum. Ai nevoie sa faci cateva schimbari in dieta alimentara si trebuie sa incepi sa le faci cat mai curand.

Rac

Dezvoltarea carierei va depinde mult in aceasta luna de relatiile pe care ti le faci, insa acestea nu vor reprezenta un punct de interes major pentru tine. Cu toate acestea, niste prieteni ti-ar putea propune o idee de afacere care se anunta promitatoare.

Fii prudenta cu cheltuielile pe care le faci in luna septembrie 2017, fiindca s-ar putea sa iti zdruncine economiile. Chiar daca vei primi cateva sume de bani importante, nu inseamna ca trebuie sa te arunci imediat asupra acestora, ci sa astepti un moment bun pentru investitii.

Vei avea parte de o viata sociala intensa in prima luna de toamna, asa ca vei avea ocazia sa cunosti si persoane de sex opus interesante. Racii implicati in relatii serioase se vor vedea nevoiti sa rezolve niste probleme mai vechi pe care le-au tot ignorat pana acum.

Desi nu vei avea probleme de sanatate in luna septembrie, totusi nu este indicat sa muncesti in exces. Mai ai nevoie si de momente de respiro!

Leu

Prezenta planetei Marte in casa Carierei va starni agresivitate pe plan profesional, asa ca trebuie sa ai grija. Vor avea loc schimbari majore pe acest plan al vietii tale. Iti va fi greu sa iti mentii pozitia, asa ca nu este exclus sa iti indrepti atentia spre un nou loc de munca.

Pe plan financiar, vei lua deciziile potrivite la momentul potrivit, asa ca nu exista riscul de pierderi banesti. Luna te va inzestra cu o minte clara in ceea ce priveste deciziile pe care le vei lua.

Te vei bucura de multe oportunitati pe plan sentimental, dar ar trebui sa ai grija inainte sa te arunci in angajamente serioase. Influenta planetelor Venus si Uranus te va ajuta sa faci mai multe cuceriri decat ai facut-o vreodata pana acum. S-ar putea sa te implici intr-o relatie cu o persoana mai in varsta decat tine.

Starea ta de sanatate va fi mai delicata in urmatoarea luna, asa ca trebuie sa ai mai multa grija de tine. Energia ta va fi in scadere, motiv pentru care trebuie sa te odihnesti mai mult.

Fecioara

Nu vor avea loc prea multe schimbari in sfera profesionala, asa ca este o perioada buna sa faci o analiza a progresului tau de pana acum. Observa de ce ai nevoie si ce modificari trebuie sa faci pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Luna septembrie va fi una prospera din punct de vedere financiar, ceea ce inseamna ca vei avea parte de multe sanse care sa te ajute sa iti rotunjesti veniturile. In sfarsit, vei avea suficienti bani ca sa iti indeplinesti multe dintre dorintele pe care le ai.

Situatia va evolua bine pe plan sentimental inca de la inceputul lunii septembrie pentru nativii singuri. Cei implicati deja intr-o relatie s-ar putea confrunta cu neintelegeri care pot duce chiar la separare. Si poate ca asa este mai bine!

Nu te vei confrunta cu probleme serioase de sanatate in urmatoarea luna. Dimpotriva, te vei afla intr-o forma excelenta atat fizic, cat si emotional.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.26 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre horoscopul lunii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0