- 200 g ciocolata amaruie;
- 120 g faina de hrisca;
- 120g zahar;
- 70 ml lapte batut;
- 30 g cacao;
- o lingurita scortisoara;
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
- un varf de cutit de sare;
- 2 albusuri;
- o lingurita vanilie;
- o banana.
Negresa cu banane - mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ciocolata tocata, faina de hrisca, zaharul, cacaua, scortisoara, bicarbonatul si sarea.
Separat, batem albusurile cu furculita, adaugam laptele batut si vanilia. Compozitia se incorporeaza in cea pregatita anterior.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si deasupra se pun feliile de banane.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Sursa: diabeticlivingonline.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.32
din 5
- 14 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!