- 200 g ciocolata amaruie;
- 120 g faina de hrisca;
- 120g zahar;
- 70 ml lapte batut;
- 30 g cacao;
- o lingurita scortisoara;
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
- un varf de cutit de sare;
- 2 albusuri;
- o lingurita vanilie;
- o banana.
Negresa cu banane - mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ciocolata tocata, faina de hrisca, zaharul, cacaua, scortisoara, bicarbonatul si sarea.
Separat, batem albusurile cu furculita, adaugam laptele batut si vanilia. Compozitia se incorporeaza in cea pregatita anterior.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si deasupra se pun feliile de banane.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Sursa: diabeticlivingonline.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
