Negresa cu banane - o reteta simpla
de
Elena Alina Constantinescu la 2017-02-15

Negresa este una dintre cele mai populare prajituri pentru ca se prepara foarte usor si este extrem de gustoasa. Asadar, iata o reteta foarte simpla, pe care o poate face oricine:
- 200 g ciocolata amaruie;
- 120 g faina de hrisca;
- 120g zahar;
- 70 ml lapte batut;
- 30 g cacao;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere de teste rezolvate la limba si comunicare - limba engleza clasa a VI-a
Copilul dvs are examen de Evaluare Nationala la sfarsitul clasei a VI-a Pregatiti-l de nota 10 Stimate parinte Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs admiterea la liceu Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase pe care ulterior se poate construi...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- o lingurita scortisoara;
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
- un varf de cutit de sare;
- 2 albusuri;
- o lingurita vanilie;
- o banana.
Negresa cu banane - mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ciocolata tocata, faina de hrisca, zaharul, cacaua, scortisoara, bicarbonatul si sarea.
Separat, batem albusurile cu furculita, adaugam laptele batut si vanilia. Compozitia se incorporeaza in cea pregatita anterior.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si deasupra se pun feliile de banane.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Sursa: diabeticlivingonline.com
Foto: pixabay.com
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.27
din 5
- 13 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole