- 200 g ciocolata amaruie;
- 120 g faina de hrisca;
- 120g zahar;
- 70 ml lapte batut;
- 30 g cacao;
- o lingurita scortisoara;
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu;
- un varf de cutit de sare;
- 2 albusuri;
- o lingurita vanilie;
- o banana.
Negresa cu banane - mod de preparare:
Intr-un bol amestecam ciocolata tocata, faina de hrisca, zaharul, cacaua, scortisoara, bicarbonatul si sarea.
Separat, batem albusurile cu furculita, adaugam laptele batut si vanilia. Compozitia se incorporeaza in cea pregatita anterior.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si deasupra se pun feliile de banane.
Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
Sursa: diabeticlivingonline.com
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.32
din 5
- 14 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!