- o ceapa taiata solzisori;
- 2 catei de usturoi;
- 1 ardei gras taiat felii;
- o rosie taiata cubulete;
- 4 oua;
- 3 linguri de lapte;
- patrunjel proaspat tocat marunt;
- ulei de masline;
- sare si piper.
Omleta taraneasca - mod de preparare
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, caleste ceapa si usturoiul zdrobit, apoi adauga feliile de ardei si cubuletele de rosii. Redu la minim flacara focului.
Intr-un bol, bate ouale si laptele cu o furculita sau cu un tel. Toarna amestecul de oua peste legume si condimenteaza cu sare si piper. Omleta se serveste cu patrunjel presarat deasupra.
Dupa preferinte se mai poate adauga branza, parmezan, cascaval, bacon, ceapa verde, broccoli, dovlecei, ciuperci. etc.
Se serveste imediat.
Foto: www.stylecraze.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
				Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
				Oferta Speciala
valabila 48h
			
			
		valabila 48h
 de Alina Ilie
de Alina IlieAlina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

 
		 Categorii
 Categorii
 
 




 
	 
 
				


















 RSS Flux RSS 2.0
 RSS Flux RSS 2.0  Sitemap XML
 Sitemap XML  
								