- o ceapa taiata solzisori;
- 2 catei de usturoi;
- 1 ardei gras taiat felii;
- o rosie taiata cubulete;
- 4 oua;
- 3 linguri de lapte;
- patrunjel proaspat tocat marunt;
- ulei de masline;
- sare si piper.
Omleta taraneasca - mod de preparare
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, caleste ceapa si usturoiul zdrobit, apoi adauga feliile de ardei si cubuletele de rosii. Redu la minim flacara focului.
Intr-un bol, bate ouale si laptele cu o furculita sau cu un tel. Toarna amestecul de oua peste legume si condimenteaza cu sare si piper. Omleta se serveste cu patrunjel presarat deasupra.
Dupa preferinte se mai poate adauga branza, parmezan, cascaval, bacon, ceapa verde, broccoli, dovlecei, ciuperci. etc.
Se serveste imediat.
Foto: www.stylecraze.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.44
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!