Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli pe care sa NU le faci daca vrei sa slabesti

5 greseli pe care sa NU le faci daca vrei sa slabesti
Daca iti doresti sa slabesti cu tot dinadinsul, probabil ca ai incercat toate dietele posibile si imposibile pana acum. Din pacate, majoritatea dietelor nu functioneaza deoarece sunt mult prea stricte sau dificil de urmat. Doar o dieta sanatoasa, insotita de exercitii fizice regulate, te va ajuta sa slabesti in mod eficient si constant, pana vei ajunge la greutatea ideala.


Iata 5 greseli pe care sa NU le faci atunci cand iti doresti sa slabesti in mod sanatos:
Greseala 1: Sa sari peste micul dejun
Nu stii pana acum ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei? Daca iti incepi ziua cu un mic dejun sanatos, iti vei accelera metabolismul si vei arde mai multe calorii pe parcursul intregii zile. Studiile indica in mod clar faptul ca persoanele care obisnuiesc sa manance dimineata pot slabi mai usor decat cele care sar peste micul dejun. Daca nu mananci nimic dimineata, vei recupera pe parcursul zilei, mai ales seara.
Greseala 2: Sa consumi prea multa grasime
Grasimile se gasesc in toate tipurile de alimente si sunt esentiale pentru o buna functionare a corpului. Insa consumul de grasimi in exces conduce la ingrasare. Chiar si carbohidratii consumati in exces sunt transformati in grasime. Asadar, o dieta bogata in grasimi si carbohidrati conduce inevitabil la cresterea in greutate. Nu trebuie sa reduci in mod drastic consumul de grasimi, poti monitoriza eficient cantitatea de grasimi consumata zilnic si sa ai grija sa nu depasesti 20-30 de grame de grasime zilnic.
Greseala 3: Sa urmezi o dieta prea stricta
Chiar daca vei considera ca o dieta cat mai stricta te va ajuta sa slabesti mai repede, adevarul este ca dietele extrem de drastice dau gres de cele mai multe ori. Trebuie sa gasesti o dieta echilibrata, sa inlocuiesti alimentele nesanatoase cu altele mai sanatoase. Chiar daca o dieta drastica te poate ajuta sa slabesti repede pe moment, vei reveni imediat la greutatea dinainte si chiar vei mai adauga cateva kilograme in plus imediat ce vei reveni la alimentatia normala. O dieta sanatoasa, mai putin stricta, care sa te ajute sa slabesti mai incet, dar sanatos, este singura metoda de a scapa definitiv de kilogramele nedorite.
Greseala 4: Sa nu consumi suficienta apa
Hidratarea este extrem de importanta pentru organism. Apa iti regleaza atat metabolismul, cat si digestia. Este recomandat sa consumi aproximativ 2 litri de apa pe zi, insa daca faci exercitii fizice, ar trebui sa consumi chiar 3 litri de apa. Tine cont ca celelalte bauturi care contin apa (cafea, ceai, sucuri) nu se pun la socoteala. Acestea te vor deshidrata, in loc sa te hidrateze.
Greseala 5: Lipsa exercitiilor fizice
Poti slabi eficient si daca nu faci exercitii fizice, insa vei pierde mult mai usor in greutate daca alegi sa faci miscare si iti stabilesti un program de exercitii zilnice. Masa musculara astfel formata va accelera metobalismul si vei arde mai multe calorii zilnic.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.71 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti sanatos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0