Ingrediente:
- 1 ciolan afumat,
- 2 morcovi,
- 1 telina mica,
- 1 pastarnac,
- 1 ceapa mare,
- 1 ardei gras,
- 1-2 ardei iuti,
- 150 g de masline feliate,
- 1 lamaie,
- verdeata,
- sare.
Mod de preparare:
1. Curata, spala si taie ciolanul in bucati potrivite. Pune-l la fiert in apa cu putina sare si ia spuma cand este cazul.
2. Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga morcovii, ceapa, pastarnacul si telina taiate dupa preferinta.
3. Lasa sa fiarba acoperit, la foc mic.
4. Adauga ardeii taiati marunt si maslinele date inainte printr-un jet de apa rece. Lasa sa fiarba pana se inmoaie maslinele.
5. Acreste cu zeama de lamaie dupa gust si adauga verdeata preferata. Serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!