Ingrediente:
- 1 ciolan afumat,
- 2 morcovi,
- 1 telina mica,
- 1 pastarnac,
- 1 ceapa mare,
- 1 ardei gras,
- 1-2 ardei iuti,
- 150 g de masline feliate,
- 1 lamaie,
- verdeata,
- sare.
Mod de preparare:
1. Curata, spala si taie ciolanul in bucati potrivite. Pune-l la fiert in apa cu putina sare si ia spuma cand este cazul.
2. Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga morcovii, ceapa, pastarnacul si telina taiate dupa preferinta.
3. Lasa sa fiarba acoperit, la foc mic.
4. Adauga ardeii taiati marunt si maslinele date inainte printr-un jet de apa rece. Lasa sa fiarba pana se inmoaie maslinele.
5. Acreste cu zeama de lamaie dupa gust si adauga verdeata preferata. Serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!