- nu pune alimente proaspete langa cele preparate. Daca ai mezeluri sau mancare gata facuta pentru cina, nu le aseza langa carnea pe care o vrei dezghetata pentru gratarul de mai tarziu;
- nu pune ouale pe usa frigiderului, caci acolo fluctuatia de temparatura este foarte mare si se vor strica mai repede. Nu le scoate din cofraj si spala-le inainte de a le gati, mai ales pe cele de rata, caci pot avea salmonella;
- pune fructele si legumele in sertarele speciale de la baza frigiderului;
- asaza lactatele pe rafturile din mijloc;
- lasa mancarea fierbinte sa se raceasca, caci aburii vor produce un efect de condensarem deci de incalzire;
- nu tine pestele in congelator mai mult de trei luni;
- curata frigiderul la doua saptamani odatam pentru a preveni dezvoltarea germenilor;
- orice se baga in frigider trebuie acoperit sau inchis intr-un ambalaj etans. Altfel, frigiderul nu va mai fi un loc de pastrat mancarea, ci doar o cultura de bacterii.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
