Simptome care avertizeaza aparitia toxiinfectiilor alimentare: colici abdominale, diaree, greata, varsaturi, febra, deshidratare, alterarea starii generale.
Remedii naturale pentru tratarea toxiinfectiilor alimentare:
Propolis - este un antibiotic natural, care se administreaza sub forma de tinctura de propolis, pe o perioada de 1-15 zile, in functie de varsta.
Coada-soricelului - are actiune antiseptica si antidiareica puternica si se administreaza 1 lingurita de 2-3 ori/zi, in 299 ml de apa sau ceai.
Sunatoare/cimbru/busuioc - poate fi utilizata sub forma de tinctura sau ceai; are efecte benefice, antiseptice, regleaza digestia, combat varsaturile, absorb gazele intestinale.
Menta si musetel - cu proprietati analgezice si antiseptice, menta si musetelul combat colicile si distrug microbii. Se administreaza de doua ori pe zi, timp de doua saptamani, diluate in 150 de mil apa sau ceai.
Echinacea - ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor, administrandu-se sub forma de tinctura - 1 lingurita diluata in apa de 2-3 ori pe zi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
