Cum sa faceti o dulceata de capsuni altfel:
Ingrediente pentru dulceata de capsuni:
- 3 kilograme de capsuni- 1,2 kilograme zahar
- 1 lamaie
- 100 mililitri de rom brun
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI - EDITIE REVIZUITA
EDITIE REVIZUITA 2021 - Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar Lucrarea ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Mod de preparare:
Spalati bine capsunile, indepartati coditele si asezati-le intr-un vas adanc. Adaugati zaharul si lasati vasul la frigider pana a doua zi.Apoi, separati fructele de zeama lasata, radeti coaja de lamaie si apoi stoarceti lamaia. Atat coaja razuita, cat si zeama de lamaie, adaugati-le peste zeama lasata peste noapte de capsuni si lasati-le sa fiarba la foc mic, timp de 40 de minute.
Amestecati compozitia pana se omogenizeaza, iar dupa 20 de minute adaugati fructele si esenta de rom. Amestecati in continuare inca aproximativ 20 de minute.
Timpul total de preparere este de aproximativ 80 minute
Intre timp, puneti cateva borcane (in care vreti sa depozitati dulceata) la cuptor, sa se incalzeasca. Cand dulceata devine omogena, puneti-o la borcane, sigilati-le bine, intoarceti-le cu capul in jos si acoperiti-le cu un prosop de bucatarie.
Recomandare: serviti abia dupa racire, dupa minim 24 de ore. Cei mici vor fi incantati! Pofta buna!
Dar ce ziceti de o tarta cu gem de capsuni?
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole