Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dulceata de capsuni

de Ana-Maria Tudor la 2015-06-09
Dulceata de capsuni
Stiu ca si voi abia asteptati acest sfarsit de saptamana, care pare sa nu prea tina cu noi si vrea sa ne tina in casa. Si daca tot stam in casa, macar sa stam cu spor, nu-i asa?


Daca nu aveti alte planuri "culinare", reteta acestui weekend, sau chiar a acestui sezon as avea curaj sa spun, este dulceata de capsuni.

Cum sa faceti o dulceata de capsuni altfel:

Ingrediente pentru dulceata de capsuni:

- 3 kilograme de capsuni
- 1,2 kilograme zahar
- 1 lamaie
- 100 mililitri de rom brun

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI - EDITIE REVIZUITA


EDITIE REVIZUITA 2021 - Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar  Lucrarea ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare   Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:

Spalati bine capsunile, indepartati coditele si asezati-le intr-un vas adanc. Adaugati zaharul si lasati vasul la frigider pana a doua zi.

Apoi, separati fructele de zeama lasata, radeti coaja de lamaie si apoi stoarceti lamaia. Atat coaja razuita, cat si zeama de lamaie, adaugati-le peste zeama lasata peste noapte de capsuni si lasati-le sa fiarba la foc mic, timp de 40 de minute.

Amestecati compozitia pana se omogenizeaza, iar dupa 20 de minute adaugati fructele si esenta de rom. Amestecati in continuare inca aproximativ 20 de minute.

Timpul total de preparere este de aproximativ 80 minute

Intre timp, puneti cateva borcane (in care vreti sa depozitati dulceata) la cuptor, sa se incalzeasca. Cand dulceata devine omogena, puneti-o la borcane, sigilati-le bine, intoarceti-le cu capul in jos si acoperiti-le cu un prosop de bucatarie.

Recomandare: serviti abia dupa racire, dupa minim 24 de ore. Cei mici vor fi incantati! Pofta buna!

Dar ce ziceti de o tarta cu gem de capsuni?






Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capsuni

Spune-ne opinia ta despre "Dulceata de capsuni"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 - 1 =

Cele mai citite articole

In incercarea de a-si diversifica portofoliul, Facebook se adreseaza acum celor care isi cauta ...
Daca iarna pielea sufera din cauza aerului rece si a lipsei de umiditate, vara se deshidrateaza ...
Luna martie aduce in centrul atentiei una dintre cele mai importante fiinte din viata noastra: ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
ce site stupid .... am citit pe acest site mai devreme un articol in care se recomanda apa cu ...
special - sa decorezi bradul in alb??? wow ..... not impressed
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0