Ingrediente pentru tarta cu gem de capsuni:
- 400 g faina;- 80 g zahar pudra;
- 100 g unt;
- 2 pliculete de zahar vanilat;
- 1 ou;
- jumatate de plic de praf de copt;
- 350 g gem de capsuni.
Cum se prepara tarta cu gem de capsuni:
Intr-un bol batem usor oul cu o furculita, adaugam zaharul pudra si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste. Punem apoi untul rece taiat cubulete si amestecam cu mana pana obtinem un aluat sfaramicios (ca in poza de mai jos).

Intr-o forma rotunda de teflon, cu fund detasabil, punem hartie de cop si jumatate din aluat si presam cu mana. Deasupra punem gemul de capsuni si il intindem bine pe toate suprafata cu o lingura. Apoi presaram din nou pe toata suprafata aluatul ramas. Presam usor pentru a-l compacta.
Desertul se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45 de minute.

Capsunile sunt delicioase si in spuma de capsuni, vezi aici cum se prepara
Sursa foto: noshon.it
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
