Sufleul de portocale este desertul perfect. Se prepara foarte repede si nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Secretul este sa coci sufleul la foc mic, sa nu deschizi cuptorul in timpul coptului si nici in primele 5 minute dupa ce este gata si ai inchis focul.
Sufleurile au o consistenta pufoasa datorita albusurilor care intra in compozitia lor. Sufleul trebuie servit imediat ce este gata, altfel “se lasa” si nu mai are acelasi aspect.
Sfat: Foloseste oua proaspete, la temperatura camerei (asta este o regula generala pentru orice desert).
Pentru aceasta reteta de sufleu de portocale vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 150 g zahar;
- coaja rasa de la o portocala;
- 150 g nuca macinata;
- 5 oua;
- zeaama de la o jumatate de lamaie;
- 20 g unt.
Sufleu de portocale - modalitate de preparare
Bate spuma galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se topeste; adauga apoi coaja de portocala, zeama de lamaie, nuca macinata si albusurile batute spuma.
Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia si se introduce in cuptor sa se coaca timp de 30-40 de minute.
Sufleul de portocale se serveste fierbinte, indata ce este scos din cuptor.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
