170 g ciocolata neagra
60 ml cafea sau inka
170 g unt
4 oua
170 g zahar
30 ml rom
1 lingura apa
frisca, fructe, nuci pentru decor
Preparare:
Untul si ciocolata se topesc la bain-marie, impreuna, dupa care se toarna si cafeaua sau bautura inka (fierbinti); cand s-au topit se lasa deoparte. Tot la bain-marie se bat galbenusurile cu zaharul, romul si apa (timp de 3 minute), dupa care se bat in continuare, dar intr-o cratita cu apa rece si cuburi de gheata (amestecul trebuie sa fie foarte cremos si omogen, chiar daca s-a racit).
Ciocolata topita se amesteca cu galbenusurile.
Separat se bat albusurile cu 1 lingura de zahar pana devin aproape bezea, dupa care se incorporeaza in amestecul cu galbenusuri.
Budinca cu ciocolata se toarna in pahare si se serveste dupa ce a stat 2 ore la frigider. Se orneaza cu fructe, frisca sau nuci, dupa gust.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!