170 g ciocolata neagra
60 ml cafea sau inka
170 g unt
4 oua
170 g zahar
30 ml rom
1 lingura apa
frisca, fructe, nuci pentru decor
Preparare:
Untul si ciocolata se topesc la bain-marie, impreuna, dupa care se toarna si cafeaua sau bautura inka (fierbinti); cand s-au topit se lasa deoparte. Tot la bain-marie se bat galbenusurile cu zaharul, romul si apa (timp de 3 minute), dupa care se bat in continuare, dar intr-o cratita cu apa rece si cuburi de gheata (amestecul trebuie sa fie foarte cremos si omogen, chiar daca s-a racit).
Ciocolata topita se amesteca cu galbenusurile.
Separat se bat albusurile cu 1 lingura de zahar pana devin aproape bezea, dupa care se incorporeaza in amestecul cu galbenusuri.
Budinca cu ciocolata se toarna in pahare si se serveste dupa ce a stat 2 ore la frigider. Se orneaza cu fructe, frisca sau nuci, dupa gust.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!