Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Budinca de ciocolata (la bain-marie)

Budinca de ciocolata (la bain-marie)
Budinca de ciocolata (la bain-marie)

Iubitorii de ciocolata vor incerca aceasta reteta de budinca; desi e usor dificila, gustul divin al budincii de ciocolata va recompensa orice stradanie.


Ingrediente:
170 g ciocolata neagra
60 ml cafea sau inka
170 g unt
4 oua
170 g zahar
30 ml rom

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

1 lingura apa
frisca, fructe, nuci pentru decor

Preparare:
Untul si ciocolata se topesc la bain-marie, impreuna, dupa care se toarna si cafeaua sau bautura inka (fierbinti); cand s-au topit se lasa deoparte. Tot la bain-marie se bat galbenusurile cu zaharul, romul si apa (timp de 3 minute), dupa care se bat in continuare, dar intr-o cratita cu apa rece si cuburi de gheata (amestecul trebuie sa fie foarte cremos si omogen, chiar daca s-a racit).
Ciocolata topita se amesteca cu galbenusurile.
Separat se bat albusurile cu 1 lingura de zahar pana devin aproape bezea, dupa care se incorporeaza in amestecul cu galbenusuri.
Budinca cu ciocolata se toarna in pahare si se serveste dupa ce a stat 2 ore la frigider. Se orneaza cu fructe, frisca sau nuci, dupa gust.

Bucatareala placuta!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre budinca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciocolata

Spune-ne opinia ta despre "Budinca de ciocolata (la bain-marie)"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 1 =

Cele mai citite articole

Cine nu isi doreste o inghetata cu capsuni si smantana ca desert, mai ales in zilele calduroase de ...
Weekendurile de vara au un scop clar pentru parinti: petrecerea timpului impreuna cu copiii. ...
Vitamina D a fost uitata in ultima vreme de campaniile de constientizare, asadar ne-am gandit sa o ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Păcat că nu scrie nimic despre gustul fiecăruia,la ce poate fi folosit etc...pare un articol ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0