1 pachet paste
2 bucati peste (preferabil file de cod)
2 rosii
1 ardei
1/2 ceasca mazare
catei de usturoi
ulei de palmier
branza sarata
patrunjel
masline
sare
piper
Preparare:
Pastele se pun la fiert cu o lingurita de ulei, ca sa nu se prinda la fundul cratitei, iar cand sunt gata se spala cu apa rece si se lasa la scurs. Fileul de peste se taie cubulete. Rosiile se taie sferturi, ardeiul se curata si se taie rondele, dupa care se trag putin la tigaie impreuna cu mazarea, putina apa si cateva linguri de ulei de palmier; se lasa sa fiarba 2-3 minute, dupa care se pun cubuletele de file de peste si usturoiul taiat felii. Se mai adauga apa daca este nevoie si, dupa inca vreo 5-10 minute de fiert, se rastoarna peste paste si se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Salata de paste cu peste se serveste calda, cu branza rasa, cateva masline negre si patrunjel tocat fin deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
