Ai nevoie de:
- 6 ciuperci proaspete
- 500 grame de paste spiralate
- 6 castraveti murati
- 150 grame masline
- 150 grame piept de pui
- maioneza dupa gust
- 100 grame porumb din conserva
- 100 grame pastai/mazare fierte
- 2-4 bucati de brocoli
Cum se prepara:
Pune pastele la fiert intr-un cas cu apa, sare si o jumatate de lingura de ulei si amesteca-le constant, pentru a nu se lipi. Dupa ce dau in fiert, lasa-le cateva minute intr-un vas la scurs.
Muta apoi pastele intr-un bol mare, peste care vei adauga ciupercile, castravetii si pieptul de pui feliat.
Intr-un vas separat, pune la fiert pastaile/mazarea, iar dupa ce le lasi la scurs, adauga-le peste paste. Adauga si maslinele dupa ce scoti samburii si asezoneaza cu maioneza (recomandat facut in casa), dupa gust. Poti adauga si brocoli, in functie de preferinte.
Salata se serveste rece, asadar, las-o jumatate de ora la frigider, iar gustarea ta este gata!
Porta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
