- 6 mere;
- 50 g stafide;
- 4 caise uscate;
- 3 lingurite de zahar;
- 4 linguri de nuca pisata;
- o lingura de scortisoara;
- 60 g de unt.
Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate - mod de preparare
Spala stafidele si lasa-le 3 minute la inmuiat in apa calda. Taie partea de sus a merelor, apoi scobeste miezul cu varful unui cutit pentru a scoate cotorul si samburii. Ai mare grija sa pastrezi merele intregi.
Adauga in fiecare mar putin unt, apoi pune din amestecul de nuci pisate, caise taiate marunt, stafide, zahar si scortisoara.
Merele se pun intr-o tava tapetata cu unt si se lasa la cuptor 20 de minute pana se rumenesc frumos. Se servesc calde.
Tips & tricks:
- puteti inlocui caisele cu smochine sau curmale;
- in loc de nuci puteti folosi migdale, alune de padure, fistic, caju.
Pofta buna!
Foto: www.foodnetwork.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
