Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate

Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate
Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate

Merele coapte cu nuca, stafide si caise uscate sunt simplu de pregatit si reprezinta un desert ideal de weekend. Daca ai musafiri, merele coapte sunt cea mai buna alegere.


Ingrediente:

- 6 mere;
- 50 g stafide;
- 4 caise uscate;
- 3 lingurite de zahar;
- 4 linguri de nuca pisata;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

- o lingura de scortisoara;
- 60 g de unt.

Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate - mod de preparare

Spala stafidele si lasa-le 3 minute la inmuiat in apa calda. Taie partea de sus a merelor, apoi scobeste miezul cu varful unui cutit pentru a scoate cotorul si samburii. Ai mare grija sa pastrezi merele intregi.

Adauga in fiecare mar putin unt, apoi pune din amestecul de nuci pisate, caise taiate marunt, stafide, zahar si scortisoara.

Merele se pun intr-o tava tapetata cu unt si se lasa la cuptor 20 de minute pana se rumenesc frumos. Se servesc calde.

Tips & tricks:

- puteti inlocui caisele cu smochine sau curmale;
- in loc de nuci puteti folosi migdale, alune de padure, fistic, caju.

Pofta buna!
Foto: www.foodnetwork.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mere coapte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre desert

Spune-ne opinia ta despre "Mere coapte cu nuca, stafide si caise uscate"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 3 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Budinca de chia se face mult, mult mai repede fata de alte preparate similare. Iti propunem sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0