paste
1 cutie ciuperci feliate
2-3 rosii
2-3 catei de usturoi
branza sarata
patrunjel
Preparare:
Pastele se pun la fiert cu putin ulei ca sa nu se prinda, iar cand sunt gata se lasa la scurs, timp in care putem prepara ciupercile. Ciupercile se trag 5 minute la tigaie, dupa care se adauga rosiile feliate; se amesteca si cand incepe sa fiarba, se adauga usturoiul taiat marunt si se lasa la foc mic, pentru inca 5 minute. Se servesc peste sau amestecate cu pastele si cu branza rasa deasupra si patrunjel tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!