paste
1 cutie ciuperci feliate
2-3 rosii
2-3 catei de usturoi
branza sarata
patrunjel
Preparare:
Pastele se pun la fiert cu putin ulei ca sa nu se prinda, iar cand sunt gata se lasa la scurs, timp in care putem prepara ciupercile. Ciupercile se trag 5 minute la tigaie, dupa care se adauga rosiile feliate; se amesteca si cand incepe sa fiarba, se adauga usturoiul taiat marunt si se lasa la foc mic, pentru inca 5 minute. Se servesc peste sau amestecate cu pastele si cu branza rasa deasupra si patrunjel tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!