Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi despre cum sa obtii satisfactia in munca

Sfaturi despre cum sa obtii satisfactia in munca
E minunat sa te poti trezi intr-o zi si sa afirmi, cu inima impacata, ca ai un job de vis, ca esti pe deplin multumita cu realizarile tale si ca, pur si simplu, mai bine de atat nu se poate. Asta este situatia ideala; sa te bucuri sincer de aproape orice aspect al muncii tale. Exista chiar studii psihologice care dau cateva explicatii si motive pentru satisfactia in munca. Iata care sunt elementele care alcatuiesc o cariera de succes si cateva sfaturi despre cum sa obtii satisfactia in munca.


Importanta jobului
Jobul de vis este cel obtinut intr-un domeniu care te intereseaza si care e important pentru tine. Asadar, importanta pe care o acorzi jobului si activitatii pe care o desfasori sunt elemente cheie in satisfactia in munca.

Realizarile
Este bine sa iti alegi o cariera in care sa ai realizari, sa evoluezi, sa inveti. E bine sa te mandresti cu realizarile tale si sa le sarbatoresti, pentru ca asta ajuta la crestrea respectului de sine.

Optimismul
Nimic nu face mersul la serviciu mai placut decat gandul ca acolo te vei intalni cu colegii tai, care sunt niste oameni minunati si cu care ai o relatie foarte puternica, aproape de prietenie. Incearca sa fii mereu optimista, pozitiva si gata de actiune. Pe cat posibil, evita sa cazi in capcana barfelor, intrigilor sau micilor gasti. Exista deja studii care arata ca relatiile cu colegii sunt o sursa mare de satisfactie in munca

Echilibrul
Chiar daca ai o cariera de succes si te simti multumita, daca viata ta graviteaza numai in jurul muncii, va veni un moment cand lucrurile se vor schimba. Un loc de munca bun iti va permite sa petreci timp cu familia si prietenii si sa practici hobby-uri care nu au nici o legatura cu jobul. Oamenii care sunt nefericiti la locul de munca se simt obositi, au insomnii si simt ca jobul le consuma tot timpul si energia; multi dintre acestia aleg sa isi dezvolte o cariera in alt domeniu, mai flexibil si mai echilibrat, desi pentru asta fac anumite compromisuri (bani  mai putini, acces dificil la promovari).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cariera

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre motive

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0