Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strainii nu mai pot cumpara droguri in Olanda. Cum va afecta asta turismul?

Strainii nu mai pot cumpara droguri in Olanda. Cum va afecta asta turismul?
I-am auzit pe multi spunand ca s-au dus in vacanta in Olanda ca sa incerce tentatii interzise la noi. Ei bine, se pare ca acest paradis olandez al tentatiilor a luat sfarsit. Legea care impiedica turistii straini sa achizitioneze droguri in Olanda a intrat in vigoare in cele trei provincii din sud invecinate cu Belgia si cu Germania, urmand sa fie extinsa la nivelul intregii tari in anul 2013.


Comercializarea a cel putin cinci grame de cannabis era tolerata in asa-numitele 'coffeeshops' incepand din anul 1976, dar de acum inainte, in virtutea noii legi, aceste localuri vor deveni inaccesibile strainilor. Singurii care vor putea sa intre in coffeshops vor fi localnicii cu varste de peste 18 ani, care vor primi o 'cartela cannabis' pentru unul dintre cele 670 de localuri de acest fel.
Cu toate acestea, un local din orasul Maastricht, vizat de lege in aceasta prima etapa, continua sa vanda si marti cannabis strainilor. In semn de protest fata de noul act normativ, celelalte coffeeshops au ramas inchis inchise in aceasta localitate, vizitata anual de circa 1,4 milioane de turisti straini care vin aici doar pentru a-si procura droguri.
Criticii acestei masuri sustin ca ea va incuraja comertul ilegal cu droguri si au cerut anularea ei in Justitie, dar Curtea de Apel a decis vineri ca legea sa fie aplicata. Acum cei care profitau de comertul cu droguri in coffeeshops mai spera doar sa convinga noul guvern, ce va rezulta in urma alegerilor anticipate din luna septembrie, sa abroge legea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre droguri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre olanda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lege

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0