Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Renunta odata pentru totdeauna la sursele ascunse de zahar

Renunta odata pentru totdeauna la sursele ascunse de zahar
Renunta odata pentru totdeauna la sursele ascunse de zahar

S-a confirmat: zaharul este periculos. Asa ca ai grija sa elimini din alimentatie toate sursele ascunse de dulce.


Citeste bine eticheta
Cand mananci o punga intreaga de ursuleti gumati sau bei un pahar mare de suc cand mergi la film, stii in ce te bagi. Dar trebuie sa stii ca industria alimentara foloseste zahar in aproape tot ce ne ofera, pentru a face gustul mai bun. 
Sucul de rosii
Rosiile sunt pline de acid citric care este comparabil cu otetul, niciunul nefiind prea placut papilelor gustative. Cand sunt puse in borcan, pentru a acperi acrul se pune mult zahar. Nu dureaza decat cateva minute sa-ti faci propriul sos de rosii: taier rosiile, fierbele un pic si da-le la blender cu condimentele preferate.
Vinul alb
Cand alegi un pahar de vin alb te gandesti ca este o optiune mai sanatoasa decat  un cocktal tropical, de exemplu. Ai dreptate, dar mult mai bine ai afce daca ai alege rosu. Multe vinuri albe, in special Riesling-urile nemtesti, au zahar adaugat pentru a ascunde aciditatea strugurilor care nu au primit suficient soare. Prin contrastm strugurii rosi sunt crescuti in regiuni mai sudice, ceea ce inseamna ca sunt mai dulci, nemainecesitand adaugiri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Dictionarul international de marketing


Dictionarul INTERNATIONAL de marketing ABC-ul monitorizarii electronice Peste 2000 de termeni si tehnici de specialitate Dictionarul nu contine numai concepte instrumente si tehnici de marketing Cuprinde si referinte asocieri concepute special sa te ajute sa-ti extinzi si sa-ti amplifici cunostintele si intelegerea practicarii marketingului...

Oferta Speciala
valabila 48h
Sosul de salata
Cand vine vorba de a adauga aroma la frunzele din farfurie, simplitatea este recomandabila. Cand esti la restaurant, cere ulei de masline si otet, iar acasa alege mustar, otet balsamic, sare, piper, ulei si condimente la alegere.
Iaurt
Bogat in calciu si sarac in calorii, perfect pentru o gustare, nu-i asa? Nu si daca ai ales varianta cu fructe integrate, caci acestea au mult zahar adaugat. Alege iaurtul simplu in care adaugi tu fructe.
Ciocolata cu lapte
Adauga si zaharul la lista de motive pentru care ciocolata neagra este mai buna ca restul sortimentelor de ciocolata. Cu cat procentajul de cacao este mai mic, cu atat sunt mai multe arome, inclusiv zahar, pentru a face gustul cat mai bun posibil. Ciocolata neagra in schimb este saraca in calorii si bogata in flavonoizi si polifenoli.
Paine 
Chiar si sortimentul din cereale integrale are zahar. Cea mai buna paine este cea facuta de bunica, facuta in casa adica. 
Ketchup
Zaharul este ingredientul de baza pe culoarul cu condimente la supermarket. Aproape un sfert din sortimentul de baza de la Heinz's — aproape 4 grame la fiecare 17 grame — contine fructoza de sirop de porumb. Nu mai pun la socoteala faptul ca mancam, la o masa, mult mai mult decat o lingura. Alege mai bine mustar.
Fructele congelate
Crezi ca mananci sanatos si-ti asiguri si portia de fructe de padure. Dar sa stii ca multe companii aleg sa puna zahar pentru a inmuia gustul acru al fructelor culese adesea inainte de vreme.
 
 
 sursa foto: www.sxc.hu



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zahar

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciocolata neagra

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine

Spune-ne opinia ta despre "Renunta odata pentru totdeauna la sursele ascunse de zahar"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


5 + 7 =

Cele mai citite articole

Colesterolul are multe functii importante in organism si, daca este prezent la un nivel foarte ...
Iti doresti sa renunti la fumat, insa nu reusesti? Descopera in articol care sunt cele mai ...
Ceaiul rooibos ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Descopera in articol care sunt acestea!

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0