Tapenade de masline negre este un aperitiv foarte popular in partea de sud a Frantei, mai exact in Provence. Preparatul poate fi asezonat cu usturoi si ierburi aromate.
In aceasta pasta de masline este bine sa se foloseasca maslinele intregi, de la care sa se scoata samburii, deoarece sunt mai gustoase decat cele curatate.
Ingrediente:
- 250 g masline negre tocate;
- 1 lingura de capere murate,scurse si tocate;
- 6 fileuri de ansoa;
- 2 catei de usturoi tocati marunt;
- 1 legatura mica de patrunjel taiata;
- ulei de masline extra virgin;
- sucul de la o jumatate de lamaie;
- sare si piper.
Tapenade de masline negre - modalitate de preparare:
Toate ingredientele se toaca foarte marunt cu cutitul sau se pun intr-un robot de bucatarie si se face o pasta tartinabila.
Servire:
Aceasta pasta se poate pune pe o felie de paine ciabatta prajita in prealabil.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
