Tapenade de masline negre este un aperitiv foarte popular in partea de sud a Frantei, mai exact in Provence. Preparatul poate fi asezonat cu usturoi si ierburi aromate.
In aceasta pasta de masline este bine sa se foloseasca maslinele intregi, de la care sa se scoata samburii, deoarece sunt mai gustoase decat cele curatate.
Ingrediente:
- 250 g masline negre tocate;
- 1 lingura de capere murate,scurse si tocate;
- 6 fileuri de ansoa;
- 2 catei de usturoi tocati marunt;
- 1 legatura mica de patrunjel taiata;
- ulei de masline extra virgin;
- sucul de la o jumatate de lamaie;
- sare si piper.
Tapenade de masline negre - modalitate de preparare:
Toate ingredientele se toaca foarte marunt cu cutitul sau se pun intr-un robot de bucatarie si se face o pasta tartinabila.
Servire:
Aceasta pasta se poate pune pe o felie de paine ciabatta prajita in prealabil.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!