Ingrediente:
- 1 rata,
- 4 cepe,
- faina,
- 1 lingura cu bulion,
- 20 de masline negre,
- ulei,
- sare.
Se rumenesc bucatile de rata in putin ulei. Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se taie cepele in felii subtiri si se rumenesc in putin ulei. Se adauga un varf de lingura de faina si se stinge cu apa.
Se toarna sosul in cratita cu carne. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga o lingura de bulion. Cand rata este aproape fiarta, se pun maslinele care au fost fierte in apa, alaturi, timp de 10 minute. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se serveste.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!