Ingrediente:
- 1 rata,
- 4 cepe,
- faina,
- 1 lingura cu bulion,
- 20 de masline negre,
- ulei,
- sare.
Se rumenesc bucatile de rata in putin ulei. Se adauga cate putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Se taie cepele in felii subtiri si se rumenesc in putin ulei. Se adauga un varf de lingura de faina si se stinge cu apa.
Se toarna sosul in cratita cu carne. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga o lingura de bulion. Cand rata este aproape fiarta, se pun maslinele care au fost fierte in apa, alaturi, timp de 10 minute. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se serveste.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!