Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce gustari sanatoase si cu putine calorii poti consuma

de Sunt Fericita la 2019-09-06
Ce gustari sanatoase si cu putine calorii poti consuma
In fiecare zi sunt recomandate trei mese si doua gustari, insa cand vine vorba despre gustari stii cu adevarat ce sa consumi? Ti-am facut o lista cu gustari sanatoase care contin putine calorii si pe care le poti consuma oricand.


O nutritie sanatoasa nu inseamna sa consumi doar fructe sarace in zahar sau doar legume proaspete, ci sa alegi combinatiile potrivite care sa te ajute sa ii oferi organismului toti nutrientii de care are nevoie. Iata cateva recomandari de gustari care contin putine calorii.
 
  • Rodie, iaurt si fistic. O combinatie sanatoasa si care iti aduce aportul de vitamine, proteine si fibre de care ai nevoie. Amesteca boabele de rodie in iaurt si presara desupra fistic pisat.
     
  • Fructe de padure si iaurt. Poti consuma chiar si fructe de padure congelate deoarece sunt racoritoare si sanatoase. Amesteca frcutele in iaurt si bucura-te de o gustare sanatoasa.
     
  • Ou fiert si avocado. Fierbe un ou mai bine de 10 minute pentru a avea un miez tare si amesteca-l cu o jumatate de avocado impreuna cu sare, piper si cateva picaturi de lamaie. Poti adauga amestecul obtinut peste o felie de paine si te vei bucura de o gustare satioasa si hranitoare.
     
  • Conserva cu somon si lamaie. Indiferent de locul in care esti, o conserva de somon in suc propriu peste care adaugi suc de lamaie este gustarea perfecta.
     
  • Boabe de fasole. In salata verde, boabele de fasole sunt un deliciu. Adauga peste frunzele de salata si cateva picaturi de suc de lamaie, putin ulei de masline si cateva ierburi aromate si te vei bucura de o salata nemaipomenita, buna de consumat in orice dieta.
     
  • Masline si branza slaba. O gustare plina de vitamine este formata din 10-15 masline negre, o felie de branza slaba si un mar dulce. 
  • Carne de curcan si avocado. O gustare care te va ajuta sa iti stimulezi metabolismul, dar si care iti va alunga senzatia de foame, fara sa acumulezi prea multe calorii.
     
  • Chips-uri din dovlecei. Taie cateva felii de dovlecei in felii subtiri si amesteca-le cu putin ulei de masline, boia de ardei, sare de mare si piper. Pune feliile la cuptor si lasa-le pentru 20- 30 de minute.
     
  • Ananas cu suc de lamaie. O gustare inteligenta care va combina corect gustul dulce al ananasului cu cel acru din sucul de lamaie. Este o gustare excelenta care iti stimuleaza digestia.
     
  • Felii de mar cu nuci tocate si pudra de scortisoara. Taie marul in felii subtiri si stropeste feliile cu suc de lamaie, cu lime sau cu suc de portocala. Deasupra presara un praf pe care il faci din nuca macinata si o jumatate de lingurita de pudra de scortisoara. 
     
  • Branza de vaci si scortisoara. Amesteca o lingura de iaurt cu branza slaba de vaci si adauga deasupra o lingurita de pudra de scortisoara si o lingurita cu miere, la alegere.  O gustare cu putine calorii, dar care iti accelereaza arderile si normalizeaza nivelul glicemiei.
     
Tu ai incercat aceste gustari, care dintre ele este preferata ta?

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.32 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0