Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 semne ca pisica ta chiar te iubeste

de Alina Negrutiu la 2018-02-22
10 semne ca pisica ta chiar te iubeste
Pisica ta te iubeste? Te-ai intrebat vreodata daca pisicuta pe care tu o adori simte acelasi lucru fata de tine? Sunt sanse mari ca raspunsul sa fie DA, avand in vedere faptul ca aceste feline nu sunt intotdeauna usor de citit. Cateii isi exprima afectiunea tare si raspicat, dar pisicile o fac in moduri speciale. Citeste mai jos 10 semne prin care pisica iti arata ca te iubeste.


1. Te loveste cu capul. Daca pisica ta iti ofera un astfel de tratament, esti cu adevarat privilegiata. In timpul acestui schimb, pisica depoziteaza feromoni faciali, expresie a sentimentelor ei de incredere si siguranta pe care tu i le oferi.
 
2. Toarce puternic. Pisicile torc in diferite momente, dar exista un tip de tors care le zguduie tot trupul si care este rezervat doar pentru dragostea adevarata. Cand pisica toarce, ii scade ritmul cardiac si se poate linisti pentru a-si afisa sentimentul de multumire. In acest caz, pisica ta te iubeste.
 
3. Zvacniri ale coditei. Poti sa aflii o multime de lucruri uitandu-te la coada pisicii. Asa cum codita se infoaie cand pisica se sperie sau se supara, varful cozii care zvacneste arata bucuria. 
 
4. Te musca. Daca ai o pisicuta care te tot rontaie, inseamna ca e innebunita dupa tine. Este usor sa-ti dai seama de diferenta dintre o muscatura din dragoste si alta nervoasa, caci una gadila, iar cealalta doare. Desi ciugulitul nu este un semn obisnuit al iubirii, daca pisica ta il practica, iti transmite ca esti OK.
 
5. Se pune cu burta in sus. Daca pisi se arunca pe podea si incepe sa se rostogoleasca, expunandu-si burtica, incearca sa-ti atraga atentia. Si sa stii ca pisicile isi arata burtica numai celor in care au incredere. Iar siguranta este totul pentru o pisica.
 
6. Te linge pe par sau pe urechi. Nu adesea vei primi tratamentul regesc, dar, daca pisica ta vrea sa te „aranjeze” in acest fel, sa stii ca i-ai cazut cu tronc. Daca te coafeaza este un semn de prietenie si incredere.
 
7. Te mangaie cu tot trupul. Pisicutele se lipesc de mamele lor pentru a stimula productia lactata si expertii cred ca acest comportament este unul nostalgic prin care pisicile incearca sa retraiasca momentele magice de cand erau mici. Asa ca, data viitoare cand pisica te „framanta” ca pe aluat cu labutele, nu uita ca nu se pregateste de somn, ci iti spune „Te iubesc”.

8. Clipeste rar. Este un sarut cu ochii, caci pisicile nu fac contact vizual decat cu cei pe care ii adora si in care au incredere. Este unul intre lucrurile pe care sigur nu le stiei despre pisica ta.
 
9. Ora de somn. Pisicile se culcusesc in locurile unde se simt in siguranta. Daca se lipesc de tine sau se pun in poala ta, simte-te onorata. Pisicile sunt cele mai vulnerabile atunci cand dorm, asa ca nu exista un compliment mai mare ca acela de a fi aleasa ca perna de somn.
 
10. Daruri. Tu poate nu-ti doresti sa primesti molii vanate, dar lauda-ti iubita felina. In ciuda domesticirii, pisica nu si-a pierdut instincele de vanator, iar impartirea prazii este un semn de mare prietenie.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.03 din 5 - 652 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre animale de companie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pisica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prada

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0