Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum recunosti un barbat adevarat: 10 trasaturi de baza

de Viorica Ghinea la 2020-07-08
Cum recunosti un barbat adevarat: 10 trasaturi de baza
De cate ori nu ai fost dezamagita de barbatii cu care ai iesit in oras ori de care te-ai indragostit? Niciunul dintre ei nu s-a comportat cu tine asa cum ar face-o un barbat adevarat. Ca sa eviti pe viitor astfel de persoane, citeste ce calitati poseda un reprezentant al sexului opus pentru care merita sa lupti.


Cum se comporta un barbat adevarat


Un barbat adevarat…

1. … nu admira o femeie doar pentru aspectul ei fizic.

Daca un reprezentant al sexului opus iese cu tine doar pentru ca ii plac formele tale, atunci nu el este cel langa care ar trebui sa ramai. Aceasta este dovada ca este afemeiat si superficial, asa ca nu ai nevoie de o astfel de persoana in viata ta. Cei care te aleg doar dupa aspectul tau fizic nu intrunesc calitatile unui barbat adevarat, care merita toate pretuirea ta.

2. … nu se lasa intimidat de succesul tau.

Motivatia si succesul de care dai dovada nu ar trebui niciodata sa irite un barbat, ci sa il faca sa se simta mandru de tine. Fereste-te de cei care incearca sa te traga in jos doar pentru ca ei nu sunt in stare sa faca mai mult cu viata lor.

3. … iti ofera raspunsuri.

Cu siguranta ti s-a intamplat cel putin o data in viata sa nu primesti un raspuns din partea unui barbat. Acel moment este frustrant si dezamagitor, mai ales daca ai impresia ca tu esti cea care a gresit cu ceva. Nu uita ca un barbat adevarat, indiferent de cat de inconfortabila ar fi situatia in care va aflati, iti va oferi un raspuns. Chiar daca nu va fi intotdeauna cel pe care il astepti, el tot te va lamuri. Cei care nu fac acest lucru se incadreaza de minune la capitolul “lasi”.

4. … are incredere in tine.

Atat timp cat nu ii tradezi increderea pe care ti-a acordat-o, un reprezentant al sexului opus ar trebui sa creada ceea ce ii spui. Unul cu un temperament gresit nu va reusi altceva decat sa distruga bazele relatiei voastre, asa ca ar trebui sa stai departe de el. Astfel te vei proteja de o relatie toxica, una care te va obosi sufleteste si care iti va lasa la final inima indurerata.

5. … este calculat.

Este normal ca un barbat sa mai aiba si momente in care este tensionat, insa unul adevarat va sti sa actioneze doar dupa ce a cantarit bine faptele. Ai nevoie langa tine de unul care bifeaza cu succes urmatoarele calitati: calm, intelegator, ordonat.

6. … te respecta.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le face un barbat adevarat este sa isi respecte femeia pe care o are langa el. Daca nu te simti astfel atunci cand esti implicata intr-o relatie, atunci afla ca nu esti langa persoana potrivita.

7. … se implica activ intr-o relatie.

Simti ca partenerul tau nu depune niciun efort in relatia voastra? Atunci nu este un barbat adevarat. Unul care merita cu adevarat sa faca parte din viata ta va face tot ce poate pentru a fi fericita atat in dormitor, cat si in afara lui. Nu iti pierde timpul cu cineva care nu ridica nici macar un deget pentru ca tu sa te simti implinita sufleteste.

8. … scoate tot ce este mai bun in tine.

O alta trasatura care te ajuta sa recunosti un barbat adevarat are legatura cu inspiratia pe care ti-o ofera. Daca nu te face pe zi ce trece sa devii tot mai buna, ci mai degraba te schimba intr-un om mai rau, atunci nu te afli langa partenerul potrivit.

9. … se tine de cuvant.

Promisiunea unui barbat cantareste mult in ochii unei femei, daca este tinuta. Daca se pricepe si sa pastreze un secret, atunci cu siguranta merita sa lupti pentru ca acesta sa ramana alaturi de tine si pe viitor.

10 … nu confunda mandria cu aroganta.

Admiri un reprezentant al sexului opus care are incredere in abilitatile lui, dar nu si unul care are o atitudine aroganta. Desi linia dintre cele doua trasaturi este una fina, un barbat adevarat va sti intotdeauna ca nu trebuie sa o depaseasca.

Fii atenta la aceste caracteristici de comportament ale unui barbat. Astfel iti va fi mai usor sa recunosti unul pentru care merita sa lupti.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.83 din 5 - 40 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0