Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu patrunjel: cum sa slabesti ieftin si sanatos in doar cinci zile

de Viorica Ghinea la 2020-07-07
Dieta cu patrunjel: cum sa slabesti ieftin si sanatos in doar cinci zile
Patrunjelul nu este doar una dintre cele mai populare verdeturi din bucataria romaneasca, ci si unul dintre cele mai bune ingrediente in lupta impotriva kilogramelor nedorite. Iata cum poti sa slabesti cu ajutorul dietei cu patrunjel in doar cinci zile!


Beneficiile dietei cu patrunjel


Dieta cu patrunjel este ieftina, eficienta si ofera rezultate rapide, astfel ca o poti include la curele de slabit cu incredere Aceasta planta este bogata in fibre, vitamine si minerale, dar saraca in calorii, ceea ce o transforma intr-un aliat de baza in lupta dusa impotriva depozitelor adipoase.

O cana de patrunjel proaspat tocat are in jur de 22 de calorii, 0.47 g de grasimi si 34 mg de sodiu. Poate ca ti se va parea mult sa folosesti atat patrunjel in preparatele tale culinare, dar efectele pe care le va avea planta asupra siluetei tale te vor convinge ca esti pe drumul cel bun. Spre exemplu, daca adaugi in loc de ulei (care are un continut mai ridicat de calorii), mai mult patrunjel in salate, nu vei obtine doar un gust si o aroma mai intense si mai gustoase, ci vei reusi si sa slabesti in timp record.

Patrunjelul reprezinta o sursa importanta de fibre, astfel ca  iti ofera senzatie de satietate mai repede, reducand astfel consumul in exces de alimente, Totodata, fibrele sunt recunoscute pentru faptul ca stimuleaza functiile sistemului digestiv. Prin urmare, vei elimina mai usor toxinele din organism si vei preveni instalarea constipatiei.

Un alt beneficiu care se adauga pe lista dietei cu patrunjel are legatura cu continutul ridicat de fier al acestei plante. Acest mineral ofera energie, tine la distanta anemia si stimuleaza sistemul imunitar. De asemenea, are in compozitie antioxidanti, care sunt recunoscuti pentru ca protejeaza organismul de actiunea radicalilor liberi.

Planul dietei cu patrunjel


Dieta cu patrunjel dureaza cinci zile, timp in care trebuie sa pui accent pe multe salate, in care, bineinteles, patrunjelul este vedeta culinara. Adauga in aceste retete in jur de o jumatate pana la o cana de patrunjel. De asemenea, iti recomandam sa adaugi patrunjel si la prepararea smoothie-urilor ori a sucurilor naturale pe care le prepari in casa.

Mai jos iti oferim o reteta pe care o poti include in meniul dietei cu patrunjel

Ingrediente

- 100 g de patrunjel;

- doua linguri de suc de lamaie proaspat stors;

- doua linguri de coaja de lamaie razuita;

- doua linguri de ulei vegetal (spre exemplu: de nuci);

- trei linguri de seminte de susan;

- o lingurita de miere;

- piper proaspat macinat;

- sare.

Metoda de preparare

Spala bine patrunjelul si curata-l de frunzele uscate, apoi lasa-l pe un servetel absorbant. Intre timp, prepara dressingul pentru salata. Pune toate ingredientele intr-un bol si amesteca-le. Adauga si frunzele de patrunjel maruntite, apoi lasa preparatul deoparte 30 de minute, timp in care aromele se vor imbina.

Pentru a scapa de kilogramele nedorite, consuma in fiecare dimineata, cu 30 de minute inainte de masa, o cana de ceai de patrunjel pentru slabit. Ai nevoie de doua linguri de patrunjel verde la o cana de apa in clocot. Lasa planta la infuzat timp de 15 minute, dupa care strecoara si serveste cand se mai raceste putin. Poti sa adaugi cateva felii de lamaie si doua lingurite de miere.

Urmeaza planul dietei cu patrunjel si vei reusi sa slabesti 2-3 kilograme in doar cinci zile. Visul tau de a obtine silueta dorita este mai aproape de realitate decat iti imaginezi.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.98 din 5 - 31 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifierea organismului

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0