Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai bune condimente pentru detoxifierea organismului

de Alina Ilie la 2023-05-23
Cele mai bune condimente pentru detoxifierea organismului
Daca suferiti de boli cronice sau boli autoimune, pur si simplu trebuie sa vedeti care sunt factorii declansatori pentru aceste boli. Daca eliminati alimentele procesate din dieta, evitati alimentele modificate genetic si consumati alimente sanatoase, veti face o favoare enorma sanatatii dvs. In randurile de mai jos veti afla care sunt cele mai bune condimente pentru eliminarea toxinelor din organism.


Atunci cand toxinele ajung in sange sau in tesuturi, corpul dvs. incearca sa protejeze organele si astfel transporta toxinele liposolubile in celulele de grasime pentru a le izola. In cazul in care organismul nu stie cum sa proceseze sau sa scape de o toxina, o stocheaza intr-un loc unde nu reprezinta o amenintare pentru organe vitale.

Dupa ce o toxina este ascunsa departe intr-o celula de grasime, aceasta poate ramane acolo timp de multi ani. Acest proces poate duce la acumularea de grasimi si cresterea in greutate. Celulelor adipoase inseamna mai multa grasime si un risc ridicat de a creste in greutate.

Sistemul imunitar joaca un rol important in detoxifiere. Cu cat trebuie sa lucreze mai mult pentru a elimina toxinele, cu atat mai putin isi poate indeplini functiile de aparare (cum ar fi: prevenirea infectiilor si distrugerea celulelor canceroase).

Condimentele, de mare ajutor in dieta de detoxifiere

 
Procesul de detoxifiere incepe cu o dieta sanatoasa. Antioxidantii pe care ii gasiti in condimente sunt variati, iar contributiile lor la sanatate pot fi substantiale.
 
Nu exista nici o modalitate mai buna de a imbunatati calitatea retetelor si a sanatatii dvs. in acelasi timp! Pentru a va incuraja in aceasta directie, va prezentam urmatoarea lista de condimente si cateva dintre beneficiile lor pentru sanatate:
 
Piper Cayenne: Contine capsaicina ( un antioxidant puternic ), beta - caroten si vitaminele A si C.
 
Coriandru: Contine antioxidanti puternici si pot fi utile in eliminarea mercurului din organism.
 
Scortisoara: Actioneaza ca un antimicrobian, care stopeaza cresterea fungilor. De asemenea, ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange, iar un studiu recent a demonstrat ca aceasta ajuta la reducerea nivelului de zahar din sange la diabetici.
 
Cuisoarele: Ajuta la reducerea senzatiilor de greata, varsaturi, indigestie si ulcere gastrice.
 
Coriandru: Ofera efecte antioxidante puternice si contine vitaminele A si C.
 
Usturoiul: Include antioxidanti puternici, scade tensiunea arteriala si colesterolul, este folosit pentru a preveni raceala.
 
Ghimbir: Ofera antioxidanti si poate ajuta la reducerea senzatiei de greata, varsaturi si raul de dimineata.
 
Oregano: Ofera de patru ori mai multi antioxidanti decat afinele.
 
Patrunjel: Contine antioxidanti puternici (inclusiv beta-caroten), acid folic si vitaminele A si C.
 
Chili: Include capsaicina si este folosit la reducerea inflamatilor, curata mucusul, creste imunitatea si ajuta la scaderea colesterolului.
 
Sofran: Incarcat cu antioxidanti, imbunatateste sanatatea ochilor.
 

Beneficii detoxifiere


In ce consta planul de detoxifiere si care sunt beneficiile:
 
- In primul rand, scapi de ameteli, somnolenta, dureri de cap, apatie, oboseala, ganduri negre, tensiune ridicata, balonari, probleme digestive si alte zeci de manifestari neplacute, semne ale acumularii toxinelor in organism.
 
- Printr-o dieta adecvata, oferi organismului exact impulsul de care are nevoie pentru a-si extrage si a prelucra substantele nutritive de care are nevoie. Intrucat efortul digesitiv este redus.
 
- Eliberezi kilogramele in exces, dar si corpul de un surplus toxic nedorit!
 
- Ai mai multa energie, iar organismul isi primeste necesarul caloric zilnic, pe fondul unui regim de eliminare a toxinelor in mod gradat.
 
Ghidul complet de detoxifiere pentru o sanatate de fier iti furnizeaza toate datele de care ai nevoie pentru a aplica acest plan fara niciun risc!
 

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta sanatoasa

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0