Legatura dintre pierderea memoriei si dieta mai putin echilibrata este confirmata si de revista britanica "Neurology".
Oamenii de stiinta recomanda ca legumele si fructele sa nu lipseasca din dieta zilnica, deoarece aduc organismului un aport important de legume.
Iata 5 alimente care nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic:
Spanac - fiind o resursa importanta de fier, spanacul poate creste eficienta mitocondriala, producatoare de energie pentru organism.
Broccoli - este bogat in nutrienti care ajuta la cresterea longevitatii. In plus, are un aport de numai 30 de calorii la o farfurie.
Migdale - desi au un continut ridicat de calorii, migdalele, impreuna cu celelalte fructe uscate au un rol important in procesul de prevenire a bolilor de inima.
Somon - Cu un continut bogat de Omega-3, somonul ajuta la diminuarea riscului de atac cardiac avand in vedere ca reduce inflamatia vaselor sangvine.
Merele - un mar contine aproximativ 50 de calorii, dar este o mare sursa de antioxidanti, fibra, vitamina C si potasiu.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
