Legatura dintre pierderea memoriei si dieta mai putin echilibrata este confirmata si de revista britanica "Neurology".
Oamenii de stiinta recomanda ca legumele si fructele sa nu lipseasca din dieta zilnica, deoarece aduc organismului un aport important de legume.
Iata 5 alimente care nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic:
Spanac - fiind o resursa importanta de fier, spanacul poate creste eficienta mitocondriala, producatoare de energie pentru organism.
Broccoli - este bogat in nutrienti care ajuta la cresterea longevitatii. In plus, are un aport de numai 30 de calorii la o farfurie.
Migdale - desi au un continut ridicat de calorii, migdalele, impreuna cu celelalte fructe uscate au un rol important in procesul de prevenire a bolilor de inima.
Somon - Cu un continut bogat de Omega-3, somonul ajuta la diminuarea riscului de atac cardiac avand in vedere ca reduce inflamatia vaselor sangvine.
Merele - un mar contine aproximativ 50 de calorii, dar este o mare sursa de antioxidanti, fibra, vitamina C si potasiu.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
