cartofi
ciuperci
branza sarata
sare si piper, dupa gust
patrunjel sau marar
smantana
Preparare:
Cartofii se fierb, se taie felii sau sferturi si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu unt. Ciupercile se spala si se curata, se taie marunt dupa care se aseaza printre cartofi. Branza, preferabil sarata, se rade deasupra intr-un strat suficient de gros. Se potriveste de sare si piper si se da la cuptor. Se poate servi cald sau rece, cu smantana si/sau patrunjel ori marar tocat marunt deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
