cartofi
ciuperci
branza sarata
sare si piper, dupa gust
patrunjel sau marar
smantana
Preparare:
Cartofii se fierb, se taie felii sau sferturi si se aseaza intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu unt. Ciupercile se spala si se curata, se taie marunt dupa care se aseaza printre cartofi. Branza, preferabil sarata, se rade deasupra intr-un strat suficient de gros. Se potriveste de sare si piper si se da la cuptor. Se poate servi cald sau rece, cu smantana si/sau patrunjel ori marar tocat marunt deasupra.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
