Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 metode de a trata varicele fara a apela la medicamente si interventii chirurgicale

3 metode de a trata varicele fara a apela la medicamente si interventii chirurgicale
Ce sunt varicele sau venele varicoase? Aveti senzatia de greutate si durere in picioare? Venele sunt proeminente si au o nuanta albastra sau mov inchis? Daca raspunsul tau este afirmativ, atunci este clar - ai varice. Aceste simptome nu trebuie ignorate! Varicele sunt vene umflate, dilatate, care apar atunci cand micile valve din interiorul venelor nu mai functioneaza corespunzator. Sunt inestetice si creaza stari de disconfort. Venele varicoase au o nuanta albastra sau mov inchis. Apar intre 20-40 ani, fiind mai frecvente la femei. Cu cat sunteti mai in varsta, cu atat mai mari sunt sansele de a face varice. Cauzele aparitiei acestei afectiuni variaza de la factori ereditari pana la probleme cu kilogramele in plus. Schimbarile hormonale in timpul sarcinii si menopauzei, obezitatea, ridicarea greutatilor, statul îndelungat in picioare, sedentarismul, factorii genetici, traumatismele la nivelul picioarelor, varsta si  sexul cauzeaza aparitia varicelor. Daca nu sunt tratate, varicele pot duce la complicatii grave, cum ar fi flebita si ulcerul varicos. Exista o conceptie gresita conform careia varicele se vindeca de la sine in timp. Dimpotriva, varicele se agraveaza odata cu trecerea timpului daca nu se urmeaza  un tratament adecvat. Daca va temeti de interventii chirurgicale, ameliorati-va simptomele provocate de varice pe cale naturala. Exista un remediu naturist care sa previna aparitia lor? Anumite plante imbunatatesc starea pacientului, dar nu il vindeca de varice. Crema de galbenele este buna pentru a trata diverse afectiuni cum ar fi zgarieturile, mancarimile, ranile, infectiile. Extractul de galbenele stimuleaza circulatia  sangelui si previne umflarea picioarelor. Argila este un alt remediu impotriva varicelor. Se amesteca cu apa pana se obtine o pasta si se aplica pe varice. Pentru revitalizarea tesuturilor afectate de varice sunt indicate frunzele de varza proaspete. Acestea se zdrobesc si se aplica direct pe piele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varza

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre medicamente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obezitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varice

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0