5 albusuri
200 g zahar pudra
2 pachetele zahar vanilat
250 g nuci
1 lingurita esenta portocale sau esenta de lamaie
100 g fructe de orice fel
Preparare:
Se bat albusurile bine, se adauga incet zaharul si se mixeaza din nou pana devine o spuma tare. Se incorporeaza aromaele, nucile trecute prin masina de tocat si celelalte fructe taiate bucatele, dar nu prea marunt. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu hartie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit 30-35 minute. Checul se pudreaza cu zahar vanilat inainte de a se raci complet.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.67
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!