Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa slabesti dupa ce ai devenit vegetariana

Cum sa slabesti dupa ce ai devenit vegetariana
Este posibil sa tii o dieta vegetariana si sa scapi de kilogramele nedorite. Multi oameni nu-si dau seama cat de bogata in proteine si nutrienti poate fi o dieta care nu contine carne. In general, vegetarienii cantaresc cu 20% mai putin decat cei care mananca si carne. Secretul este insa sa alegi alimentele corecte care sa te ajute sa slabesti. Atat slabitul, cat si vegetarianismul ajuta la reducerea riscului aparitiei unor boli cum ar fi diabetul sau bolile de inima.


1. Redu carbohidratii. Nu trebuie sa ajungi la niveluri minimale, dar trebuie sa schimbi tipul de carbohidrati pe care-i mananci. In loc sa renunti la tot, iata ce te poate ajuta in procesul de slabire: cereale integrale, fulgi de ovaz, paine integrala, orez brun (simplu sau cu legume), fructe crude si legume. Salatele sunt o optiune minunata, numai ca fii atenta la sosuri.
2. Continua sa mananci proteine. Majoritatea cred ca dieta vegetariana nu are suficiente proteine pentru a permite slabirea si mentinerea mesei musculare. Cercetarile demonstreaza insa ca proteinele din soia si oua sunt unele din cele mai bune surse de proteine disponibile. In plus, legumele boabe si nuci, alune, fistic, migdale etc. sunt surse bune pe proteine integrale. 
3. Bea multa apa. Cu cat esti mai hidratata, cu atat te vei simti mai bine si cu atat vei slabi mai mult. Nu, nu este un supresor al apetitului cum spun unii, dar accelereaza metabolismul ceea ce, inevitabil, te va ajuta sa slabesti, fara pastile.
4. Pune totul laolalta. O zi normala de dieta pentru un vegetarian arata cam asa. Micul dejun: 5 albusuri de ou cu fulgi de ovaz, un pahar cu apa si multivitamine. Gustare: un mar cu o lingura de unt de arahide sau o mana de migdale. Pranz: burger vegetal pe o chifla de paine integrala, un shake proteic si morcov de rontait. Gustare de dupa-amiaza: un bol de cereale integrale cu lapte de soia sau paine integrala prajita. Cina: orez brunc cu legume si tofu. Gustare de seara: cateva linguri de branza perlute.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta vegetariana

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cum sa slabesti

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016