Ingrediente:
- 250 g faina;
- 5 oua;
- 150 g zahar;
.jpg)
- 5 linguri ulei;
- 5 linguri apa;
- un plic de praf de copt;
- un varf de cutit de sare;
- o lingurita esenta de vanilie.
Blat de tort - modalitate de preparare
1. Prima data se separa albusurile de galbensuri. Se amesteca galbenusurile cu uleiul, zaharul, apa, sarea si esenta de vanilie.
2. Intr-un alt vas se incorporeaza aceasta compozitie cu albusurile batute spuma. Se amesteca de jos in sus pentru ca blatul de tort sa fie pufos.
3. Se adauga praful de copt si faina in ploaie (pentru a nu se forma cocoloase).
4. Se tapeteaza o tava de tort cu ulei si faina si se toarna compozitia. Blatul de tort se introduce in cuptorul incins pentru aproximativ 30 de minute.
5. Cand este gata, se scoate forma din cuptor si se lasa sa se raceasca, apoi tortul se taie pe orizontala in 2 sau 3 parti.
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
