'Acest exercitiu permite evaluarea capacitatii copilului de a efectua mai multe sarcini in acelasi timp', a afirmat Peggy McCardle, cercetatoare la Institutul national de sanatate a copilului de langa Washington, care a finantat proiectul. 'Copiii bilingvi au in minte doua serii de reguli lingvistice si creierul lor este obisnuit sa treaca rapid de la o limba la alta', a adaugat aceasta.
A doua serie de exercitii au fost pe teme de gramatica, conjugare si vocabular. La aceasta proba, copiii anglofoni s-au descurcat mai bine deoarece dispuneau de un vocabular mai bogat si mai extins decat al celor bilingvi. Trebuie mentionata o exceptie, si anume cei hispano-englezi au inregistrat scoruri mai bune decat colegii lor chinezi si francezi. Explicatia ar fi ca micutii spanioli au frecventat o scoala engleza, ceea ce le-a permis sa-si imbogateasca vocabularul si sa inteleaga mai bine subtilitatile limbii engleze.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
