Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un abdomen plat in 5 pasi simpli. Fara infometare si fara sala!

de Sunt Fericita la 2021-02-10
Un abdomen plat in 5 pasi simpli. Fara infometare si fara sala!
Daca iti doresti sa scapi rapid de kilogramele in plus, trebuie sa stii ca infometarea nu este o solutie deloc buna! Iti faci griji ca nu ai timp nici sa ajungi la sala, nici sa respecti o dieta care presupune 5 mese pe zi?


Uite cum poti sa obtii un abdomen plat in 5 pasi simpli, fara sa te infometezi si fara sa mergi la sala:

Mergi mai mult pe jos
Stii tu vorba aceea: "Mersul pe jos, face piciorul frumos!" Ei bine, este chiar reala! Coboara din autobuz cu o statie inainte de locul de munca si urca intotdeauna pe scari in loc sa iei liftul. 30 de minute de mers pe jos te vor ajuta sa scapi de excesul de grasimi.

Bea mai multa apa
Apa, limonada sau ceaiul nu trebuie sa iti lipseasca. Consuma 2-3 litri de lichide pe zi si asigura-te ca vei ramane hidratata pe toata perioada zilei. Vei observa schimbari incepand cu nivelul mainilor, fetei, dar si in jurul abdomenului.

Mesteca mai mult mancarea
In primul rand, incearca sa alegi alimente cat mai sanatoase si mai naturale. Este de ajuns sa renunti la prajeli si alimente bogate in calorii si sa nu iti umpli cu varf farfuria. Incearca sa nu mai mananci pe fuga si sa mesteci bine fiecare imbucatura inainte de a o inghiti

Consuma probiotice
Te vor ajuta la prevenirea bacteriilor nesanatoase din tractul digestiv, a toxinelor si bacteriilor care cauzeaza ingrasarea. In plus, prebioticele previn balonarea si infectiile. Iti poti lua necesarul de probiotice din iaurt, kefir sau varza murata.

Ai grija la postura
Atunci cand petreci mult timp pe scaun la birou sau la volan, este indicat sa incerci sa stai cat mai dreapta. In acest fel iti protejezi si coloana vertebrala, dar iti pui si muschii abdomenului la treaba si te tonifiezi.

Succes

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 26 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen plat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0