Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te trezesti mai usor dimineata

de Sunt Fericita la 2019-10-07
Cum sa te trezesti mai usor dimineata
Trezitul de dimineata pare a fi cea mai grea misiune pentru multi dintr noi. Cu totii ne dorim sa mai dormim o ora in plus dimineata pe timpul saptamanii, insa programul nu ne permite deloc sa mai lenevim. Ce sa faci pentru a reusi sa te trezesti mai repede? Iata cateva sfaturi!


Schimbarea stilului de viata si a mentalitatii in ceea ce priveste trezitul de dimineata sunt  primele obiceiuri la care trebuie sa lucrezi. Tot ce ai nevoie este sa iti stabilesti o rutina zilnica pe care sa o respecti pentru a te ajuta sa iti indeplinesti toate sarcinile zilnice. Iata si cateva idei:
 
Nu exagera cu munca. Chiar daca iti doresti sa iti atingi toate obiectivele pe care ti le-ai propus pentru o singura zi, pentru a-ti maximiza productivitatea, cel mai indicat este sa te odihnesti. Nu este indicat sa muncesti pana seara tarziu si sa te trezesti devreme. Cel mai bine, fa-ti un program de lucru care te ajuta sa fii productiv. De exemplu, daca lucrezi mai bine seara, atunci odihneste-te pe timpul zilei si stai mai mult pe timpul noptii sa lucrezi. Atentie insa, sa dormi in fiecare noapte cel putin 7-8 ore pe noapte.
 
Creeaza-ti o rutina. Organizeaza-ti activitatile astfel incat sa iti respecti planurile pentru fiecare zi in parte. Organizarea si impulsul sunt doua elemente ajutatoare care iti permit sa ai o viata mult mai productiva. Fara organizare, nu te-ai stradui suficient, iar fara impuls, nu ai putea avea energia mentala de care ai nevoie. Gaseste o metoda care sa te ajute sa iti indeplinesti chiar si cele mai dificile sarcini. Incepe sa faci ceva imediat cum te-ai trezit si angajeaza-ta progresiv in urmatoarea sarcina, pentru a bifa totul de pe lista.
 
Nu amana de prea multe ori alarma. Chiar daca ai crede ca inca cinci minute de somn in plus te ajuta sa fii mai odihnit, de fapt acest lucru nu inseamna decat contrariul. Amanarea alarmei confunda ciclul de somn si perturba ceasul corporal. Indicat este sa te trezesti imediat cum ai auzit alarma si sa fii consecvent in fiecare dimineata. 
 
Alege-ti un citat inspirational care sa te motiveze in fieare zi. Mai multe cercetari psihologice au aratat faptul ca motivatia iti intareste legaturile chimice din creier si te ajuta sa rezonezi mai bine cu tine ori de cate ori simti nevoia. Un mesaj inspirational te ajuta chiar sa devii mai productiv, sa constientizezi pentru ca este important sa lupti si de ce trezitul dimineata nu ar trebui sa mai fie o corvoada. Fa din trezitul de dimineata cel mai frumos moment al zilei si cea mai productiva parte. Gandeste-te la ce ai de facut pentru a-ti indeplini dorintele!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0