Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 ingrediente din produsele McDonald's care ne imbolnavesc

de Alina Ilie la 2016-06-13
9 ingrediente din produsele McDonald's care ne imbolnavesc
Expertii in domeniul sanatatii din intreaga lume sunt de acord ca mancarea de tip fast-food favorizeaza cresterea rapida in greutate, ducand in timp la probleme cardiovasculare si digestive.


In cele ce urmeaza, iata 9 ingrediente care se regasesc in produsele McDonald's si produc grave probleme de sanatate:

1. Sulfat de amoniu

Acest compus reprezinta o sare anorganica, utlizat in pricipal ca ingrasamant pentru gazon. Mai este folosit in fabricarea de substante ignifuge. Principala problema este ca aceasta sare cauzeaza dezechilibre hormonale.

2. Ulei siliconic

Cunoscut si sub numele dimetilpolisiloxan, este adesea folosit la fabricarea lentilelor de contact sau a altor produse medicale. Poate produce stari de greata, voma.

3. TBHQ (t-butyl hydroquinone)

Este o substanta chimica sintetica folosita in industria petroliera. Poate afecta structura ADN-ul, favorizand aparitia cancerului de stomac.

4. Propilen glicol

Este substanta principala ce se regaseste in lichidul de reincarcare pentru tigarile electronice. Reprezinta o amenintare grava de sanatate.

5. Acid carminic

E 120, acid carminic, carmin ori cosenila este un colorant natural obtinut din gandacii din specia Dactylopius coccus.
Acidul carminic se foloseste pentru a imbogati culoarea carnii. Pentru 1 kg de carmin sunt necesare aproximativ 100.000-150.000 de insecte. Este vinovat pentru boli astmatice, alergii si diaree.

6. Celuloza

Se regases in fiecare produs fast-food din meniu. Procesatorii de alimente se folosesc de celuloza pentru a ingrosa si stabiliza alimentele. Mai este nevoie sa spunem ca este daunatoare pentru consum?

7. Nisip industrial

Nisip industrial isi gaseste utilizarea in fabricarea sticlei, dispozitivelor optice si cimentului. Este altfel cunoscut sub numele de dioxid de silicon si lantul de restaurante fast-food poate sa-l foloseasca in preparatele din carne de pui si vita. Ne poate pune sanatatea in pericol.

8. Cisteina-L

Acest un aminoacid sintetizat din par uman si pene de rata. Se utilizeaza pentru a spori aroma carnii si pentru a face produsele de patiserie mai fragede. Este important sa stiti ca poate provoca probleme grave de sanatate, cum ar fi varsaturi, diaree, constipatie, eruptii cutanate, febra, dureri de cap, somnolenta, scaderea tensiunii arteriale si probleme hepatice.

9. Carne de pui cu antibiotice

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Johns Hopkins, carnea de pui contine antidepresive si multe alte medicamente care nu au permis pe piata. In fermele zootehnice puii au fost hraniti cu antibiotice iar noi le ingeram, slabindu-ne imunitatea organismului!


Sursa: healthyfoodhouse.com/
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fast food

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mcdonald\'s

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greutate

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0