Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa-ti dezveti iubitul de proastele obiceiuri

Cum sa-ti dezveti iubitul de proastele obiceiuri
Il iubesti la nebunie, dar micile lui obiceiuri proaste au ajuns sa te zgarie pe creieri si uneori simti ca nu mai suporti. E ok, nimeni nu e perfect - deci nici el -, iar tu nu ar trebui sa accepti ceva ce te deranjeaza. Cum orice invat are si un dezvat si pentru a nu te transforma intr-o cicalitoare, iata cateva sfaturi despre cum sa iti dezveti iubitul de obiceiurile proaste...


Barbatii nu reactioneaza bine la cicaleli sau la insulte. De fapt, ajung sa nu mai reactioneze deloc, asa ca nu o lua pe calea aceasta daca vrei sa il dezveti sa nu mai lase capacul ridicat la toaleta, sa stranga dupa el sau sa mai lase telefonul ori televizorul cand vorbeste cu tine. Psihologii ne spun ca barbatii sunt atenti si reactioneaza pozitiv atunci cand li se argumenteaza logic de ce ar trebui sa isi schimbe anumite obiceiuri.

Cand nu strange lucrurile sau vasele dupa el

Asta e poate cel mai prost obicei pe care il poate avea un iubit sau sot, insa depinde foarte mult si de cum a fost educat acasa. Nu accepta asta de la inceput, pentru ca apoi iti va fi greu sa il dezveti. Spune-i ca ai de strans si lucrurile tale si esti la fel de obosita ca si el, dupa 10 ore de munca. Puteti face compromisuri, cand sa strangeti unul dupa celalalt, insa fara ca asta sa devina o regula.

Sa nu crezi insa ca va fi atat de usor precum scrie aici. In functie de personalitatea lui si de modul in care a fost crescut acasa, e foarte posibil sa nu te asculte din prima. Aplica concluziile din testul lui Pavlov si, de cate ori strange dupa el, arata-i cat de multumita si fericita te face acest lucru.

Lasa capacul de toaleta ridicat

Poate ca asta nu era o problema atunci cand te vizita de cateva ori pe saptamana, dar intra clar in categoria obiceiurilor proaste daca stati impreuna. Ca sa nu mai spun ca multe femei considera acest gest un afront, o lipsa de consideratie, interes si educatie.

Spune-i ca te deranjeaza acest obicei al lui si faceti un compromis, ca sa nu simta ca numai el are de lucru in plus: lasati amandoi toaleta cu capacul pus - e mai igienic si arata mult mai bine.

A intrat in rutina

Daca la inceput te-a vrajit cu plimbari originale si intalniri de neuitat, iar acum, cand sunteti impreuna, nu mai iesiti aproape deloc sau atunci cand o faceti, te scoate la acelasi restaurant, intelegem de ce esti suparata. Rutina poate omora un cuplu si, daca el nu e constient de problema, fii tu cea cu capul pe umeri si rezolva tot, in loc sa te plangi la prietene sau, mai rau, facebook sau pe blog, ca s-a dus romantismul din relatia ta.

In primul rand, daca te deranjeaza ca mergeti in aceleasi locuri, spune-i concret ce vrei sa fie diferit, dar in asa fel incat sa nu se simta jignit - barbatii nu au cum sa ghiceasca ce e in mintea femeilor si multi nici cu intuitia nu stau foarte bine. Cauta evenimente pe internet, ia invitatii si surprinde-l tu cu o iesire originala, nu lasa totul pe umerii lui. Daca la inceput el a fost cel care te-a cucerit, poate acum e timpul sa continui tu.

E dependent de telefon

Ce-i drept, smartphon-urile sunt o binecuvantare, insa atunci cand vorbesti cu iubitul tau iar el citeste stirile sau scrie mesaje pe telefon, parca iti vine sa te intorci in epoca medievala.

Spune-i ca te deranjeaza acest lucru si nu il lua ca pe un afront. Din nou, iubitul tau nu are de unde sa stie ca ceea ce vrei sa ii spui este important - si sa nu uitam ca in ziua de astazi multi oameni pot face chiar si 2-3 lucruri in acelasi timp: daca il intrebi ce vrea sa manance sau la cel fiml sa va uitati, nu ar trebui sa te deranjeze ca isi verifica mailurile; important e ca atunci cand vorbiti despre voi sau despre alte planuri importante, sa iti acorde atentie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iubitul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre obicei

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0