Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se poarta hainele transparente in primavara-vara 2012

Cum se poarta hainele transparente in primavara-vara 2012
Includerea tuturor tendintelor pentru primavara-vara 2012 in tinuta poate fi un lucru destul de dificil. Anul acesta se poarta hainele transparente, insa cum sa porti un astfel de obiect de imbracaminte pe timp de iarna? Iata cateva idei ingenioase in care iti poti crea o tinuta cu stil, purtand chiar si un obiect de imbracaminte transparent...


Cand vine vorba de hainele transparente pe timp de iarna, solutia este sa porti mai multe straturi de tesaturi, creand astfel si un joc de texturi foatre la moda in primavar-vara 2012.

Rochiile transparente se poarta peste pulovere cu maneca lunga

Daca ai o rochie transparenta draguta, nu trebuie sa astepti vara ca sa o porti. Imbraca dedesubt un pulover cu maneci lungi, de exemplu. Cand vrei sa porti o rochie transparenta pe vreme friguroasa, trebuie sa alegi un pulover cu gat sau un top tricotat, in aceeasi culoare cu rochia, sau intr-o nuanta apropiata - acestea se potrivesc mai ales cu rochiile transparente cu decolteu adanc, franjuri sau juxtapuneri in partea din fata.

Fustele transparente se poarta cu sosete groase, jampiere si ghete

Asorteaza o fusta transparenta lunga sau medie cu o pereche de sosete groase si ghete. In primavara-vara 2012 tendinta de a purta sosete inalte si ghete este foarte puternica - mai ales rularea sosetelor peste partea de sus a ghetelor. O fusta lunga se poate asorta cu un pulover pe gat, caz in care iti poti prinde parul intr-un coc sau o coada la spate. Evident, pentru ca e frig, trebuie sa porti si o pereche groasa de colanti.

Camasi, bluze transparente, purtate cu vesta de blana ecologica

Vesta din blana neaparat ecologica (de ce ai vrea sa porti pe tine pielea si blana unui animal mort?) este un mod extraordinar de potrivit pentru a purta o camasa sau bluza transparenta si se incadreaza in trendurile de moda sin primavara-vara 2012. O camasa sau bluza cu maneci lungi arata perfect dca e purtata cu o pereche de blugi si o vesta lunga din blana ecologica.

Bluzele transparente mai pot fi asortate foarte bine cu pulovere tricotate cu ochiuri mari, cu un usor aspect vintage. Dupa cum spuneam, in primavara-vara 2012 se poarta foarte mult suprapunerile de texturi, iar contrastul puternic dintre un material transparent, fin si o impretitura din lana creaza un stil interesant de imbracaminte si un efect puternic.

Ce haine transparente sa iti cumperi in 2012

Pentru primavara si vara, cand vremea este mai calduroasa, ia-ti haine transparente de culoare crem, alb sau alte nuante luminoase. Pentru vremea mai friguroasa de la inceputul primaverii, alege piese de imbracaminte transparente in culori inchise - pentru sezonul primavara-vara 2012 se poarta rosul inchis, visiniu, asortat cu negru, verde sau nuante de gri.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre transparente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0