Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa slabesti? Iata cele mai bune sfaturi de la nutritionisti

de Sunt Fericita la 2019-09-24
Vrei sa slabesti? Iata cele  mai bune sfaturi de la nutritionisti
Pierdera catorva kilograme pare uneori unul dintre cele mai grele obiective de atins. Sunt mult tentatii in jur, iar regulile pe care trebuie sa le respecti nu sunt intotdeauna si cele mai usoare. Insa, am aflat cateva trucuri pe care nutritionistii le recomanda pentru a slabi usor si natural!


O dieta de slabit presupune un intreg proces in care trebuie sa respecti o serie de reguli. Practic, un efort pe care trebuie sa il depui daca vrei sa ajungi la greutatea ideala. Insa, in realitate lucurile nu stau deloc asa. Nu ar trebui sa fie atat de greu sa slabesti, ci doar sa transformi cateva practici in obiceiuri. Asadar, iata ce trebuie sa faci ca sa slabesti!
 
Dormi mai mult. Cu siguranta ai mai auzit faptul ca este ideal sa adormi inainte de ora 12 noaptea.  De fapt, somnul inainte de aceasta ora echivaleaza cu doua ore de odihna decat daca ai adormi dupa ora 12. Cu cat vei merge mai devreme la somn, cu atat te vei trezi mai odihnit deoarece hormonii se hranesc in timpului somnului, iar asta inseamna ca duc la o accelerare mai rapida a organismului. 
 
Evita consumul de zahar. Bineinteles ca nu iti spune nimeni sa excluzi definitiv consumul de zahar, ci doar sa acorzi mai multa atentie alimentelor pe care le consumi. Nutritionistii recomanda mai bine sa consumi proteine si carbohidrati complecsi precum orez, ulei de cocos, nuci, seminte deoarece ajuta la echilibrarea nivelului de zahar din sange si implicit elimina pofta de dulce.
 
Mananca legume. Cel mai bine este sa consumi legume care contin multa apa. De exemplu, castravetii sunt ideali intr-o dieta de slabit deoarece apa se absoarbe usor in organism si implicit organismul este hidratat in profunzime. 
 
Consuma alcool cu moderatie. Alcoolul contine multe calorii, asa ca daca iti doresti sa slabesti, nutritionistii isi recomanda sa consumi cu moderatie ori sa renunti la el. 
 
Mananca in cantitati mai mici. Cu cat iti pui mai mult in farfurie, cu atat vei fi tentat sa mananci mai mult. Obisnuieste-te sa iti pui portii mici in farfurie si sa consumi alimentele care iti plac in cantitati mai mici.
 
Nu sari peste mese. Sa sari peste masa de pranz sau cina nu este o solutie atunci vrei sa slabesti. Daca vei sari peste mese vei deregla nivelul echilibrului de zahar din sange, iar corpul tau nu va slabi intr-un mod sanatos. Oragnismul are nevoie de cel putin trei mese pe zi.
 
Fa miscare 20 de minute pe zi. Sportul este cea mai importanta arma dintr-o cura de slabire. Imparte-ti timpul zilnic astefl incat sa faci cel putin 20 de minute de miscare. Un antrenament usor, dar care sa iti obisnuiasca organismul sa fie activ.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0