Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce baietii rai sunt ca hamburgerii

De ce baietii rai sunt ca hamburgerii
Baietii rai sunt ca mancarea nesanatoasa: arata bine, iti dau o stare de euforie cand sunteti impreuna, apoi te lasa cu un gust amar si cu crampe stomacale. Dar poate deveni un obicei tendinta asta de a te intalni cu astfel de baieti, unul pe care ar trebui sa-l rupi cumva. Comparand caracteristicile lor cu ale unui hamburger, de exemplu. Poate vei reusi sa faci alegeri mai bune pe viitor.


1. Hamburgerii arata bine.
Totul incepe de cand vezi reclama la TV sau afisul pe strada: totul arata al naibii de bine si de apetisant. Il vezi pe Damon in „Jurnalele vampirilor” si iti spui ca nu-ti pasa cum te trateaza. Il vrei doar pe el. Numai ca aspectul placut se opreste la suprafata. Nu mai alege barbatii doar in functie de cum arata si de autopromovare.
2. Sunt dependenta de sare si zahar.
Unul dintre motivele pentru care ne atrage mancarea de tip fast-food este bogatia de sare si zahar. Hamburgerul are un gust atat de bun, incat creeaza dependenta. Nu fi insa naiva, este TOXIC. Atata sare si zahar iti blocheaza arterele, iti da riduri si iti afecteaza starea de spirit (cand esti trista, cand vesela). Si baietii rai se joaca cu emotiile noastre. Cand suntem impreuna, simtim adrenalina, enodrfine ale fericirii, desi stim ca nu e cel ales. Cum putem rupe lantul slabiciunilor?
3. Vina.
Dupa un hamburger, te simti vinovata si iti pare rau ca l-ai mancat. Stiai ca nu-ti face bine, dar tot l-ai cumparat. Char daca te-ai distrat un pic, alegerile incorecte iti fac rau la sanatatea mentala si la stima de sine. Evalueaza-ti sentimentele si vezi de ce esti nefericita. Poate pentru ca intalnirea cu un baiat rau te face sa te simti fericita fix cinci secunde?
4. Ti se face rau.
Uneori, dupa ce mananci cu multa pofta un hamburger, ti se face rau. Ce naiba pun in mancarea asta, te intrebi. La un pret atat de mic, poti fi sigura ca nue ste carne de calitate. La fel, dupa ce te intalnesti cu baiatul tau rebel, ai o stare de greata, depresie, tristete si insatisfactie. Nu exista nicio alta solutie, decat sa fugi cat te tin picioarele.
5. Carnea de slaba calitate.
Hamburgerii sunt facuti din carne de vita care nu este selectata pentru fripturi. Daca alegi un barbat rebel, un cuceritor cu zambet sagalnic, iti investesti aiurea timpul, banii si sentimentele. Poate iti cumpara cadouri scumpe, dar chiar esti de vanzare? Nu va sta niciodata cu prietenii tai, nu va construi o familie cu tine. Nu te multumi cu o simpla imitatie a barbatului adevarat. Nu-ti va fi sot, asa ca uita-l si cauta si tu ceva de calitate.
6. Incearca ceva vegetarian.
De ce te intrebi daca nu cumva hamburgerii nu-ti fac bine si nu incerci cu o salata? Nu te multumi cu putin. Viata si ofertele ei sunt atat de variate, incat nu trebuie sa-ti cobori standardele. Nu alege un baiat rau in defavoarea altui baiat rau. incearca sa-ti dezvolti apetitul pentru un barbat care te merita.
7. Nu esti grasa.
Mananci din cand in cand cate un hamburger, pentru ca te face sa te simti bine. Nu este niciun secret ca alimentele de acest gen te „ridica” atunci cand esti deprimata. Dar astfel de gustari in momentele cand esti sensibila pot declansa deepndenta. Alege sa fii puternica! Nu esti nici atat de grasa, nici de influentabila precum crezi. Nu te teme sa stai si singura din cand in cand.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hamburgeri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dependenta

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0